Libnet.ro
UNICEF

08:00

Legea zile libere pentru parinti: Mecanismul de aplicare este discutabil, iar costurile sunt suportate per ansamblu de angajator (consultant fiscal)

Hotnews Hotnews,
 Legea zile libere pentru parinti: Mecanismul de aplicare este discutabil, iar costurile sunt suportate per ansamblu de angajator (consultant fiscal)

In Monitorul oficial a aparut Legea nr. 192020 prin care salariatii cu copii, in anumite conditii, pot primi o indemnizatie pentru zile libere, cand sistemul de invatamant este suspendat din cauza coronavirului. Mecanismul de aplicare al legii este discutabil, iar costurile sunt suportate per ansamblu de angajator, explica Adrian Benta, consultant fiscal. De retinut este faptul ca aceste costuri nu se deconteaza ca un concediu medical obisnuit, mai spune el. continuă pe Hotnews

Zile libere pentru parinti daca se inchid scolile. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat sambata legea care prevede acordarea de zile libere pentru parinti daca se inchid scolile. Actul normativ a fost adoptat de Parlament joi.

A fost adoptat proiectul Zile libere pentru parinti! Cine va sta acasa cand se inchid scolile

Bucurie mare pentru parinti! Parlamentul a adoptat proiectul de lege prin care angajatorii sunt obligati sa le ofere angajatilor cu copii dreptul de a sta acasa cu cei mici, in conditiile in care scolile vor fi inchise sau in cazul altor situatii speciale. Legea merge la promulgare Joi a fost adoptata de catre Camera Deputatilor, .

Zile libere pentru parinti, in contextul inchiderii scolilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul pentru promulgarea Legii privind acordarea un.

Subiectele zilei: Culisele retragerii lui Citu. Orban nu l-a lasat sa fie premier; A fost adoptat proiectul zile libere pentru parinti cand scolile se inchid in situatii speciale

Ziare. com: Reactii la cald, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Iresponsabilitate, ridicol si rusine - cuvintele cheie * Ziarul de Iasi: Restrictii in spitalele iesene * Stirile ProTV: Romanii au golit rafturile farmaciilor. Ce medicamente au cumparat * Gazeta de Sud: Dolj: Doua dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

OFICIAL Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat sambata legea care prevede acordarea de zile libere pentru parinti daca se inchid scolile. Actul normativ a fost adoptat de Parlament joi.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care parintii primesc zile libere pentru supravegherea copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privindacordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant din cauza coronavirusului.

Iohannis a promulgat Legea ce acorda parintilor zile libere pentru supravegherea copiilor

Presedintele Romaniei a semnat sambata, 14 martie a. c. , decretul pentru promulgarea Legii privind ac.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care parintii primesc zile libere platite in cazul inchiderii scolilor din cauza unor situatii extreme

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea care prevede acordarea de zile libere platite parintilorcazul inchiderii scolilor din cauza unor situatii extreme, informeaza un comunicat de.

IN SITUATIA INCHIDERII TEMPORARE A UNITATILOR DE INVATAMANT Iohannis a promulgat Legea privind acordarea de zile libere parintilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, Legea privind acordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant.

Violeta Alexandru: Legea cu privire la zilele libere pentru parintii cu copii minori intra in prima sedinta de Guvern

Hotararea de Guvern pentru aplicarea Legii privind zilele libere acordate parintilor cu copii minori in supraveghere pe perioada inchiderii scolilor va fi adoptata de Executiv in prima sedinta de Guvern, programata miercuri, a anuntat ministrul Muncii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )