Libnet.ro
UNICEF

21:45

CONSULTARI Ministrul Educatiei: toata lumea doreste redeschiderea scolilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONSULTARI Ministrul Educatiei: toata lumea doreste redeschiderea scolilor

Redeschiderea scolilor reprezinta principalul obiectiv al tuturor actorilor implicati in actul de educatie. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca reprezentantii sindicatelor din educatie, ai elevilor si ai parintilor doresc redeschiderea scolilor pe data de 8 februarie, insa sub rezerva evolutiei epidemiologice. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cand ar putea reveni elevii in banci

Redeschiderea scolilor este un subiect de interes pentru milioane de romani, toti asteptand cu sufletul la gura deciziile autoritatilor in acest sens. Din pacate, din cauza pandemiei de COVID-19 toti elevii au avut de suferit, iar conceptul de scoala si educatie creeaza confuzie in randul acestora. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul serii .

Ministrul Educatiei, despre redeschiderea scolilor: Ne asteptam din pacate la o crestere a ratei de infectare. Niciun scenariu nu este exclus

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a raspuns, marti, intrebarilor adresate de telespectatorii Antenei 3, cu privire la redeschiderea scolilor si modificarile aduse in programa scolara in contextul pandemiei cu coronavirus.

Ministerul Educatiei ia in calcul toate scenariile pentru redeschiderea scolilor. Sorin Cimpeanu: Analiza trebuie facuta responsabil, cu datele pe masa

Ministrul Educatiei a anuntat in cursul serii de luni ca toate scenariile privind redeschiderea scolilor vor fi luate in calcul, de la reluarea cursurilor in zonele cu incidenta mica a cazurilor de infectare cu.

SORIN CIMPEANU, DESPRE REDESCHIDEREA SCOLILOR Niciun scenariu nu este exclus

Nu excludem niciun scenariu in ceea ce priveste redeschiderea scolilor, orice scenariu - inclusiv o deschidere zonala a invatamantului in forma sa fizica, fata in fata, a declarat ieri seara, la Digi24, ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

Redeschiderea scolilor, strans legata de imunizarea dascalilor si de evolutia epidemiei

O decizie cu privire la redeschiderea scolilor va fi luata in ultima decada a lunii ianuarie a declarat ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, care precizeaza insa ca nu exclude niciun scenariu care s-ar impune in urma analizei pe care ministerul pe care il conduce o va face de la jumatatea acestei luni.

15 ianuarie, termen pentru scoli sa trimita o situatie cu angajatii care vor sa se vaccineze Vaccinarea cadrelor didactice, unul dintre criteriile pentru redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni seara, ca a trimis o adresa tuturor inspectoratelor scolare judetene, dar si tuturor universitatilor, pentru a realiza o situatie a angajatilor dispusi sa se vaccineze. Statistica trebuie finalizata pana in 15 ianuarie la ora 16. 00, fiind unul dintre factorii luati in calcul pentru redeschiderea scolilor.

Arafat, despre deschiderea scolilor: Toata lumea doreste sa se intoarca la forma de predare fizicaPosibil sa se raspandeasca prin copii virusul

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca specialistii isi doresc reluarea cursurilor fata in fata, insa trebuie luata in considerare situatia epidemiologica si, daca totul este ok, scolile ar putea fi deschise in al doilea semestru. intrebat de ce nu s-au deschis acum scolile, Arafat a precizat ca perioada ramasa pana la urmatoarea vacanta este mica si inca nu s-a evaluat impactul sarbatorilor de iarna.

Ce spune Ministrul Educatiei despre vaccinarea cadrelor didactice: Solutia pentru eliminarea tuturor riscurilor nu exista nici in Romania, nici in alta parte

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a reiterat, marti seara, ideea ca-si doreste deschiderea cat mai grabnica a scolilor si anunta ca decizia va fi luata dupa a doua jumatate a lunii ianuarie, in functie de mai multi factori. Ministrul anunta ca sunt 340. 000 de angajati in invatamantul preuniversitar si universitar si indiferent care va fi procentul care se vaccineaza, va fi un plus.

Ministrul Educatiei a prezentat concluziile dupa discutiile cu elevii si parintii. Sorin Cimpeanu: S-a reiterat dorinta de deschidere a semestrului II in 8 februarie, sub rezerva evolutiei epidemiologice (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a prezentat concluziile agreate in cadrul consultarilor cu reprezentantii din sector si aprecizat ca in cadrul discutiilor cu cele trei sindicate din invatamant .

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Fiecare cadru didactic vaccinat va insemna un risc mai mic pentru transmiterea bolii Vom intra in legatura cu coordonatorul campaniei pentru ca profesorii sa poata beneficia de o prioritate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri, in cadrul unei interventii in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca redeschiderea scolii nu va incepe in Romania pana pe data de 8 februarie, in fo.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )