Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cand ar putea reveni elevii in banci

Playtech Playtech,
Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cand ar putea reveni elevii in banci

Redeschiderea scolilor este un subiect de interes pentru milioane de romani, toti asteptand cu sufletul la gura deciziile autoritatilor in acest sens. Din pacate, din cauza pandemiei de COVID-19 toti elevii au avut de suferit, iar conceptul de scoala si educatie creeaza confuzie in randul acestora. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul serii . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora despre alocatiile elevilor. Cu cat se maresc, de fapt, in 2021

Desi legea initiala prevedea dublarea acestora, Senatul a votat ca alocatiile copiilor sa fie majorate cu 20% de la 1 ianuarie, apoi sa fie indexate cu rata inflatiei. Anunt de ultima ora despre alocatiile elevilor Asadar, in 2021 nu vor mai fi doua majorari la 1 ianuarie si 1 iulie), fiind aplicata doar cea de .

Informatii de ultima ora despre starea lui Ion Dichiseanu. Ce spun medicii, chiar acum

La inceputul lunii decembrie celebrul Ion Dichiseanu era internat de urgenta la unu din spitalele bucurestene. Primele informatii il dadeau pe celebrul actor infectat cu coronavirus si ca starea sa de sanatate este grava, fiind intubat. Ion Dichiseanu s-a intors acasa Desi se zvonea ca starea de sanatate a celebrului actor, Ion Dichiseanu, era una .

SORIN CIMPEANU, DESPRE REDESCHIDEREA SCOLILOR Niciun scenariu nu este exclus

Nu excludem niciun scenariu in ceea ce priveste redeschiderea scolilor, orice scenariu - inclusiv o deschidere zonala a invatamantului in forma sa fizica, fata in fata, a declarat ieri seara, la Digi24, ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

Ministrul Educatiei, despre redeschiderea scolilor: Ne asteptam din pacate la o crestere a ratei de infectare. Niciun scenariu nu este exclus

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a raspuns, marti, intrebarilor adresate de telespectatorii Antenei 3, cu privire la redeschiderea scolilor si modificarile aduse in programa scolara in contextul pandemiei cu coronavirus.

Ministerul Educatiei ia in calcul toate scenariile pentru redeschiderea scolilor. Sorin Cimpeanu: Analiza trebuie facuta responsabil, cu datele pe masa

Ministrul Educatiei a anuntat in cursul serii de luni ca toate scenariile privind redeschiderea scolilor vor fi luate in calcul, de la reluarea cursurilor in zonele cu incidenta mica a cazurilor de infectare cu.

Carantina totala pentru sute de mii de romani. Anunt de ultima ora: Stati acasa

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson a anuntat ca Anglia va fi aruncata intr-un blocaj la nivel national, cu toate scolile inchise pana la jumatatea lunii februarie. Carantina totala pentru sute de mii de romani in cadrul unei emisiuni televizate adresata natiunii, prim-ministrul a stabilit planuri pentru noi restrictii pentru a reduce ratele crescute de infectie.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

15 ianuarie, termen pentru scoli sa trimita o situatie cu angajatii care vor sa se vaccineze Vaccinarea cadrelor didactice, unul dintre criteriile pentru redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni seara, ca a trimis o adresa tuturor inspectoratelor scolare judetene, dar si tuturor universitatilor, pentru a realiza o situatie a angajatilor dispusi sa se vaccineze. Statistica trebuie finalizata pana in 15 ianuarie la ora 16. 00, fiind unul dintre factorii luati in calcul pentru redeschiderea scolilor.

Sorin Cimpeanu: imi doresc redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat luni ca isi doreste redeschiderea cat mai grabnica a.

Consiliul National al Elevilor cere Ministerului Educatiei descentralizarea deciziei privind redeschiderea scolilor in functie de rata incidentei cazurilor de COVID-19 de la nivel local

Cu o saptamana inainte de incheierea vacantei de iarna, Consiliul National al Elevilor cere Ministerului Educatiei descentralizarea deciziei in privinta redeschiderii scolilor, in functie de rata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )