Libnet.ro
UNICEF

21:00

Consultarile dintre seful statului si partidele parlamentare pe teme din justitie incep astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consultarile dintre seful statului si partidele parlamentare pe teme din justitie incep astazi

Consultarile initiate de presedintele Klaus Iohannis cu partidele parlamentare pe tema situatiei din justitie incep astazi, cand la Palatul Cotroceni sunt asteptate delegatiile PNL, USR, PMP, UDMR si grupul minoritatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Consultarile lui Iohannis cu partidele parlamentare, pe tema referendumului, incep joi. Cine merge la Palatul Cotroceni in prima zi

Consultarile initiate de presedintele Klaus Iohannis cu partidele parlamentare pe tema situatiei din justitie incep astazi, cand la Palatul Cotroceni sunt asteptate delegatiile PNL, USR, PMP, UDMR si grupul minoritatilor.

LUDOVIC ORBAN: E posibil sa avem actiuni comune cu seful statului in campania pentru referendum

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat ca PNL va sprijini cu toate fortele referendumul din 26 mai si a precizat ca este posibil ca liberalii sa aiba actiuni comune cu seful statului in campania pentru referendum, insa aceste lucruri nu au fost inca stabilite.

PE TEMA JUSTITIEI: Iohannis a inceput consultarile cu partidele parlamentare

ACTUALIZARE Consultarile presedintelui Iohannis cu delegatia PMP au inceput ------ Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii Partidului National Liberal, condusi de Ludovic Orban, la consultari pe tema Justitiei.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare pe tema situatiei din justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. Din delegatia UDMR fac parte Kelemen Hunor, Cseke Attila, Ambrus Izabella, Csoma Botond. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )