Libnet.ro
UNICEF

09:30

Consuma polen crud. Are efect uluitor pentru sanatate

Antena3 Antena3,
Consuma polen crud. Are efect uluitor pentru sanatate

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre polen crud, ai venit unde trebuie. Vei afla in continuare ce este polenul crud si care sunt beneficiile lui pentru sanatate. Potrivit specialistilor, o colonie de. continuă pe Antena3

Combina turmeric cu piper negru! Rezultate uimitoare pentru sanatate!

Turmericul este o planta ce creste in Asia si America Centrala. De mii de ani, condimentul se foloseste in medicina traditionala indiana pentru diverse afectiuni. Cercetatorii au descoperit ca, in combinatie cu piperu.

Avertisment de la specialisti! Semintele cu sare sunt un adevarat pericol pentru sanatate

Va amintiti cum in copilarie va amuzati alaturi de prieteni consumand seminte pe care le numeati bomboanele agricole? E foarte adevarat ca acestea sunt o sursa exceptionala de sanatate, cu o singura.

Marius Urzica, dupa ce Dragulescu a acuzat ca FRG nu i ofera sansa de a concura pe propria raspundere la CE: Nu are viza INMS pentru a concura. Nu o poate face nici pe semnatura

Antrenorul coordonator al lotului masculin de gimnastica, Marius Urzica, a declarat, joi, ca Marian Dragulescu nu are acordul Institutului National de Medicina Sportiva INMS) pentru a concura la Campionatele Europene de la Glasgow. Tehnicianul a precizat ca nu exista posibilitatea ca sportivul sa concureze pe propria raspundere, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )