Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consumul de alcool, una dintre cele mai frecvente cauze de producere a accidentelor rutiere. Ce pedepse risca soferii bauti

Adevărul Adevărul,
Consumul de alcool, una dintre cele mai frecvente cauze de producere a accidentelor rutiere. Ce pedepse risca soferii bauti

De cele mai multe ori, conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului comit frecvente incalcari ale normelor de circulatie, conduc cu viteza excesiva, se angajeaza in depasiri neregulamentare sau executa in mod periculos virajele. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata cabina uneia dintre cele mai misterioase arme ale Americii: bombardierul invizibil B-2

Bombardierul B-2 Spirit reprezinta una dintre cele mai secretoase arme ale Americii, insa in aceasta saptamana publicul a avut ocazia sa vada cum arata interiorul acestei puternice arme de razboi.

Liceul din nordul Moldovei reabilitat cu 3,6 milioane de euro. Va fi unul dintre cele mai moderne din Romania

In orasul Saveni, judetul Botosani, va functiona unul dintre cele mai moderne licee din Romania. Se investesc peste 3,6 milioane de euro pentru reabilitarea grupului scolar Mihai Ciuca. Autoritatile locale spera ca in urma modernizarii elevii sa ramana in localitate si dupa absolvire sa dezvolte economic zona.

Incredibil! Cat castiga un cersetor intr-unul dintre cele mai bogate orase ale Romaniei!

Clujul se numara printre orasele din Romania unde economia duduie cu adevarat! Afacerile in domeniul IT si in imobiliare au prins un avant aproape ireal, iar salariile sunt, in aceste domenii, dar si in.

Cele mai indraznete tinute de la Billboard Music Awards 2019: Taylor Swift, cea mai apreciata FOTO

Gala de decernare a premiilor Billboard 2019 a oferit ocazia starurilor sa intoarca toate privirile cu tinutele indraznete pe care le-au ales. Cantaretele Taylor Swift 29 de ani), Cardi B 26 de ani) si Ciara 33 de ani) au fost cateva dintre cele mai apreciate de pe covorul rosu.

Top 10 cele mai bune filme realizate vreodata. De ce e important sa nu-ti scape vreunul

Conform unui top realizat de IMDb, unul dintre cele mai populare site-uri cu continut legat de lumea cinematografiei, acestea sunt cele mai bune 10 filme create vreodata: 1. The Shawshank Redepmtion. Pe.

Marti dupa ora16.000 se produc cele mai multe accidente rutiere in Capitala. Unde sunt zonele critice si care snt principalele cauze

Cele mai multe accidente din Capitala se produc martea, dupa ora 16:00, iar printre zonele critice se numara Soseaua Berceni, bulevardul Iuliua Maniu si Calea Dorobantilor, potrivit informatiilor Brigazii Rutiere, noteaza Mediafax. in primele trei luni ale anului 2019, in Capitala au fost inregistrate 135 accidente rutiere grave.

Marti dupa ora 16.00 se produc cele mai multe accidente rutiere in Capitala. Unde sunt zonele critice si care sunt principalele cauze

Cele mai multe accidente din Capitala se produc martea, dupa ora 16:00, iar printre zonele critice se numara Soseaua Berceni, bulevardul Iuliua Maniu si Calea Dorobantilor, potrivit informatiilor Brigazii Rutiere, noteaza Mediafax. in primele trei luni ale anului 2019, in Capitala au fost inregistrate 135 accidente rutiere grave.

Google isi incetineste ritmul de crestere, simte concurenta tot mai mare in domeniul publicitatii si asteapta vanzari mai mici pentru smartphone-ul Pixel

Grupul Alphabet a anuntat rezultatele financiare care au fost sub asteptarile analistilor, anuntul aducand si o scadere de 7,5% a actiunilor, una dintre cele mai consistente caderi zilnice din ultimii ani. Compania a avut insa afaceri de peste 36 miliarde dolari trimestrul trecut si a continuat angajarile, efectivele atingand 103. 000 de oameni.

Pregatiri pentru editia 2019 a targului Dragaica, unul dintre cele mai vechi balciuri din zona Munteniei

Revitalizat in urma cu doi ani, sub denumirea Iarmafest, targul Dragaica a devenit deja un festival regional sinonim cu distractia. Regulamentul de organizare a editiei din acest an a targului de vara de la Buzau se afla, in aceste zile, in dezbatere publica.

Cum se formeaza o tornada, unul dintre cele mai distructive fenomene naturale VIDEO

O tornada este o coloana de aer ce se roteste cu violenta si ce se afla in contact cu pamantul. in cazul in care nu provine de pe urma unei furtuni atunci este vorba despre o circulatie a prafului. O tornada tipica provine si din regiunea unor curenti ascendenti a unei puternice furtuni. Tornadele se pot forma si deasupra unei ape, explica specialistii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )