Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sigur nu stiai asta! Care este adevaratul nume al Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Sigur nu stiai asta! Care este adevaratul nume al Regelui Mihai

In 2001, Regele Mihai acordat un interviu Muzeului Holocaustului, din Washington. Regele Mihai a fost intrebat atunci care este numele sau. Raspunsul fostului suveran al Romaniei nu a fost. continuă pe Antena3

Ce se intampla daca pui piper alb in masina de spalat? Sigur nu stiai asta!

Piperul alb este samanta plantei de piper dupa inlaturarea invelisului inchis la culoare, acesta este folosit cu predominanta in bucatarie, insa condimentul poate fi folosit.

Ce se intampla daca dormi cu un cactus in camera. Sigur nu stiai asta

Cactusii absorb gazele nocive si genereaza oxigen pur. Este recomandat sa stea langa televizor pentru ca absorb undele electromagnetice. Cactusii, spre deosebire de alte plante, produc oxigen noaptea ?.

Subiectele zilei: Cum este vazuta moartea regelui Mihai in presa internationala; Discursul Regelui in Parlament. Un moment definitoriu pentru Romania; Alianta surpriza a partidelor din Sectorul 2: Azi vrem sa luam de la biserici ca sa platim 2,4 milioane

De ce nu se pregateste Europa pentru un razboi cu Rusia. In timp ce Statele Unite trimit trupe prin rotatie in zone europene aflate in apropiere de granita cu Federatia Rusa, guvernele din statele membre UE nu-si dau prea mult silinta pentru a se pregati pentru un potential conflict cu Moscova. Ancheta cu ramificatii ample la OMV Petrom. Compania petroliera, in mijlocul unui dosar penal. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pregatesc un nou dosar cu greutate in care este vizata una dintre cele mai mari companii de la noi, OMV Petrom.

Principesele Romaniei. Iata care este succesiunea la tron!

Dupa scandalul iscat la capataiul Regelui Mihai, Principesele Romaniei si-au facut aparitia impreuna la un eveniment organizat anual de Casa Regala. Iata cine sunt si care este sucesiunea la tron mai exact.

Robert Negoita, primarul cu Bacalaureatul luat la 31 de ani si care este dator vandut la Fisc, sare in apararea Gabrielei Firea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care si-a luat Bacalaureatul abia la 31 de ani si care este executat silit de ANAF, a sarit in apararea edilului general Gabriela Firea .

ULTIMUL DRUM: Unde va fi depus si care este PROGRAMUL provizoriu al FUNERALIILOR Regelui Mihai

Trupul Regelui va fi depus in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar slujba de inmormantare va avea loc la Curtea de Arges, in noua Catedrala, se spune intr-un comunicat al Casei.

SENZATIONAL! Care este VARSTA REALA a Sfantului Nicolae, potrivit oamenilor de stiinta

Legendarul Mos Nicolae se mai apropie de realitate cu un pas. Oamenii de stiinta au stabilit varsta reala a Sfantului Nicolae dupa ce au efectuat teste pe un fragment de os despre care se spune ca.

Care este bugetul romanilor pentru cadourile de Mos Nicolae

Pentru comercianti, luna decembrie este una dintre cele mai profitabile luni din an. De altfel romanii aloca bugete consistente pentru sarbatorile de iarna destinate atat cadourilor dar si meselor festive.

Regele Mihai a murit. Care este linia de succesiune a Casei Regale

Succesiunea la Sefia Casei Regale a Romaniei este urmatoarea, conform informatiilor de pe site-ul oficial al Casei Regale: Titlurile Membrilor Casei Regale a Romaniei, precum si Ordinea de Succesiune sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )