Libnet.ro
UNICEF

06:15

Contabilul unei primarii din Arad a fost dat disparut. Unii colegi spun ca a plecat brusc inainte de un control al Curtii de Conturi

Adevărul Adevărul,
Contabilul unei primarii din Arad a fost dat disparut. Unii colegi spun ca a plecat brusc inainte de un control al Curtii de Conturi

Contabilul Primariei Sistarovat, din Arad, a fost dat disparut de familie, iar Politia a publicat un anunt, marti, cu fotografia sa. Colegi de-ai sai spun ca acesta a plecat brusc de la birou, cu doar o jumatate de ora inainte de a sosi o echipa de control a Curtii de Conturi, in urma cu o saptamana. continuă pe Adevărul

Contabilul unei primarii din Arad a fost dat disparut. Unii colegi spun ca ar fi plecat brusc inainte de venirea unui control al Curtii de Conturi

Contabilul Primariei Sistarovat, din Arad, a fost dat disparut de familie, iar Politia a publicat un anunt, marti, cu fotografia sa. Colegi de-ai sai spun ca acesta a plecat brusc de la birou, cu doar o jumatate de ora inainte de a sosi o echipa de control a Curtii de Conturi, in urma cu o saptamana. Barbatul isi lasase pe birou telefonul si cheile, iar dulapurile cu documente si usa biroului au ramas descuiate.

Contabilul unei primarii,dat disparut din ziua in care a fost in control Curtea de Conturi

Un barbat in varsta de 51 de ani, contabil la o primarie din judetul Arad, a fost dat disparut de familie. Acesta a venit la munca dimineata si a plecat cu cateva minute inainte sa fie efectuat un control al.

Surpriza neplacuta pentru un hot din Arad. Cat de ghinionist sa fii, sa vrei sa dai o spargere si sa nimeresti fix boxa unui jandarm aflat in serviciu?

Un jandarm din Arad care a fost trimis la o interventie, in noaptea de sambata spre duminica, a descoperit ca un hot incerca sa fure lucruri chiar din boxa sa, suspectul fiind prins in timp de sorta lucrurile.

Elon Musk, CEO-ul SpaceX si Tesla, a fost dat in judecata pentru defaimare

Elon Musk, CEO-ul companiilor SpaceX si Tesla, a fost dat in judecata pentru defaimare dupa ce a spus ca un speolog britanic, care a participat la operatiunea de salvare a tinerilor thailandezi ramasi captivi i.

Un copil a cazut de la etajul al doilea al unei scoli din Constanta

Un copil a cazut, marti dupa-amiaza, de la etajul al doilea al unei scoli din Constanta. Un echipaj medical a fost solicitat sa intervina pentru salvarea elevului, care este in stare de inconstienta. Un.

Patronul unei pizzerii din Buzau, atacat in propriul restaurant

Patronul unei pizzerii din municipiul Buzau a fost ranit, luni, in timpul unui incident provocat de mai multe persoane, trei dintre acestea fiind identificate de politisti si conduse la audieri. Purtatoru.

Elon Musk a fost dat n judecata pentru calomnie de unul dintre salvatorii din pestera din Thailanda

Scafandrul britanic, care a ajutat la salvarea a 12 sportivi si a antrenorului lor blocati anul acesta intr-o pestera din Thailanda, l-a dat in judecata pe miliardarul american Elon Musk pentru defaimare, dupa ce acesta l-a acuzat pe scafandru ca este un abuzator de copii, transmite postul BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )