Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce NU conteaza certificatul de la CNSAS al ministrului Educatiei. Mircea Badea: Vorba lui Becali. Cum sa fii colonel, daca nu esti colonel?!

Antena3 Antena3,
De ce NU conteaza certificatul de la CNSAS al ministrului Educatiei. Mircea Badea: Vorba lui Becali. Cum sa fii colonel, daca nu esti colonel?!

Mircea Badea a argumentat, la in gura presei, de la Antena 3, de ce nu conteaza acuzatiile de colaborare cu Securitatea in cazul ministrului Educatiei, aratand care este adevaratul motiv pentru. continuă pe Antena3

CNSAS: Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, nu a colaborat cu Securitatea

Colegiul CNSAS a anuntat oficial, marti, ca ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, nu a fost colaborator al fostei Securitati.

Vlad Voiculescu, reactie la acuzatiile la adresa ministrului Educatiei: Au tot interesul sa-l compromita

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, afirma ca scopul acuzelor lansate la adresa ministrului Educatiei Mircea Dumitru este acela de a-l compromite pe acesta. Ministrul Educatiei se trezeste acuzat din.

DOCUMENT Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru: Nu am fost colaborator al Securitatii, nu am facut politie politica

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a respins categoric acuzatiile ca ar fi fost colaborator al Securitatii. El sustine prin purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei ca a fost verificat de CNSAS in 2007, iar verdictul a fost ca nu a colaborat si nu a facut politie politica. Nu am facut politie politica si nu am colaborat cu Securitatea, a declarat Mircea Dumitru.

Reactia Guvernului la acuzatiile de colaborare cu Securitatea la adresa ministrului Educatiei

Premierul Dacian Ciolos a discutat marti cu ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, si a primit asigurari ca acesta nu a avut relatii de colaborare cu fosta Securitate si nici nu a facut acte de politie.

Mircea Badea, surpriza pentru unul dintre invitatii lui Mihai Gadea: L-am mai vazut undeva!

Mircea Badea a avut o surpriza pentru unul dintre invitatii lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, aratand in pasa emisiunii cu in gura presei cateva fotografii actorul cu.

Mircea Badea, despre cum a inceput isteria plagiatelor in Romania

Mircea Badea a vorbit in emisiunea in gura presei despre cum a inceput isteria plagiatelor in Romania. Momentul zero a fost, desigur, Basescu. La un moment dat, Trai.

Mihai Gadea si Mircea Badea, moment amuzant la Editie speciala. Sunt imaginile anului

Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentat in Editia speciala de duminica seara dialogul socant de la finalul unui interviu acordat de Laura Codruta Kovesi la un post de.

Pe cine deranjeaza ministrul Educatiei, Mircea Dumitru?

Ieri, 4 Octombrie, toata presa a vuit: surse din CNSAS sustin ca ministrul Educatiei, prof. Mircea Dumitru, a fost colaborator al Securitatii. Desi CNSAS a dat publicitatii un comunicat de presa care infirma sursele sigure ale ziaristilor, nimeni nu s-a grabit sa il publice, deoarece disparea stirea de senzatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )