Libnet.ro
UNICEF

10:30

Contestatie dupa semifinala Eurovision din Salina Turda: unul dintre finalisti, acuzat ca a folosit in piesa fragmente din Balada lui Ciprian Porumbescu VIDEO

Adevărul Adevărul,
Contestatie dupa semifinala Eurovision din Salina Turda: unul dintre finalisti, acuzat ca a folosit in piesa fragmente din Balada lui Ciprian Porumbescu VIDEO

Unul dintre concurentii Eurovision Romania 2018 a depus contestatie dupa cea de-a patra semifinala a competitiei, acuzandu-l pe finalistul ales in urma show-ului din Salina Turda ca a incalcat regulamentul. continuă pe Adevărul

Cine canta in semifinala Eurovision de maine, transmisa din Salina Turda

Semifinala Eurovision de maine seara va fi transmisa, in premiera, din Salina Turda, dorindu-se promovarea acestei atractii turistice atat pe teriorul tarii, cat si peste hotare. Iata cine sunt concurentii care vor canta in show-ul de duminica.

VIDEO Eurovisionul din Salina Turda, o premiera mondiala cu momente de bal al bobocilor.Ce nu s-a vazut la televizor

Semifinala Eurovision din Salina Turda, o premiera mondiala in istoria concursului, cu toate ca a fost un spectacol impresionant, nu a fost lipsita de momente penibile. Daca partea impresionanta s-a vazut la televizor, Adevarul va prezinta ceea ce nu s-a vazut pe ecranele TVR la transmisiunea directa de duminica, 11 februarie.

Semifinala Eurovision Romania din Salina Turda va fi filmata de Euronews

Euronews va avea duminica seara o echipa de filmare la semifinala Eurovision Romania care va avea lo.

Cum a fost show-ul Eurovision din Salina Turda: filmarea integrala a premierei

Televiziunea Romana a realizat o premiera in istoria concursului international Eurovision dupa ce a realizat un show la o adancime de 90 de metri, in Salina Turda, concurentii urcand pe o scena amplasata in mina Rudolf.

Semifinala Eurovision Romania de la Salina Turda. Showul va fi o premiera in istoria concursului

Televiziunea Romana realizeaza o premiera in istoria concursului international Eurovision organizand un show la o adancime de 90 de metri, in Salina Turda. Doina Gradea, director general al TVR, a declarat.

Claudia Andas, Feli si Tiri au castigat cea de-a patra semifinala Eurovision Romania

Claudia Andas, Feli si Tiri au castigat cea de-a patra semifinala a selectiei nationale pentru Eurovision Song Contest 2018, care a avut loc duminica seara la Salina Turda, la 90 de metri sub pamant, marcand o premiera in istoria concursului international, prin locul de organizare, anunta News. ro.

Tudorel Toader anunta ca se intoarce mai devreme in tara dupa izbucnirea scandalului din DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca se va intoace din Japonia mai repede si joi va participa la sedinta de Guvern, in contextul publicarii mai multor inregistrari audio in care ar aparea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )