Libnet.ro
UNICEF

17:00

IN CONTEXTUL ALEGERILOR LOCALE 2020: Asociatia Romana pentru Smart City lanseaza Ghidul Alegatorului Smart

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL ALEGERILOR LOCALE 2020: Asociatia Romana pentru Smart City lanseaza Ghidul Alegatorului Smart

Asociatia Romana pentru Smart City lanseaza Ghidul Alegatorului Smart, un instrument de orientare adresat cetatenilor care isi doresc sa traiasca intr-o comunitate moderna, dezvoltata, sustenabila, cu servicii publice accesibile si de calitate, anunta un comunicat de presa al organizatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020. Noi reguli pentru eliberarea vizei de flotant, cu trei saptamani inainte de scrutinul pentru alegerea primarilor

Viza de flotant se acorda pentru o perioada ce nu poate depasi un an, la cererea persoanei care locuieste mai mult de 15 zile la o locuinta diferita de cea stabila, iar Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al.

STS a inceput sa distribuie in tara peste 22.400 de tablete necesare organizarii alegerilor locale

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a anuntat marti ca a inceput sa distribuie, in aceasta perioada, 22. 475 de tablete necesare organizarii alegerilor locale din acest an. Terminalele sunt predate operatorilor de calculator si informaticienilor pentru a fi utilizate in sectiile de votare si birourile electorale de circumscriptie locala.

Ciolacu propune comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare: Riscul de expunere la COVID ar fi mult mai mic

Presedintele PSD Marcel Ciolacu intervine in scandalul momentului si propune comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, spunand ca acest lucru este pentru siguranta populatiei.

Marcel Ciolacu invoca posibilitatea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare: Ar trebui sa vedem ce e mai bine pentru romani, nu pentru PNL sau pentru presedinte

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a avansat, sambata, varianta comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare. Liderul social-democrat a sustinut ca, intr-o astfel de situatie, riscurile de raspandire a.

Senatul a respins proiectul de lege al USR privind desfasurarea timp de doua zile a alegerilor locale

Senatul a respins marti, in cailtate de prim for sesizat, proiectul de lege al senatorului USR Florina Presada care prevede desfasurarea alegerilor locale timp de doua zile, pe 26 si 27 septembrie.

Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea scolilor, voi cere si amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, la Falticeni, ca, in cazul care Guvernul va decide ca scolile sa nu se deschida pe 14 septembrie, va initia discutii in Parlament privind amanarea alegerilor locale, transmite Agerpres.

Marcel Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale. Daca vor lua o asemenea decizie sa amane scolile eu nu mai accept de la domnul Orban, asa, in opozitie, mic cum sunt eu, dubla masura a afirmat Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale.

Alegeri Locale 2020. Lista candidatilor, sondaje, cum se voteaza, favoriti

Alegerile locale 2020 au loc pe 27 septembrie. in articolul de mai jos aveti totul despre alegerile locale 2020-lista candidatilor. Este disponibila lista candidatilor, atat pentru primaria Capitalei, precum si pentru cele 6 sectoare ale Bucurestiului, precum si cum se voteaza si care sunt candidatii favoriti in cursa electorala. Alegeri Locale 2020. Lista candidatilor, cum .

Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidat are cele mai mari sanse la primariile de sector si la Capitala

Alegeri locale 2020 in Bucuresti. La alegerile locale 2020 s-au inscris noua candidati in cursa electorala, care are loc in 27 septembrie 2020, pentru obtinerea mandatului de Primar al Capitalei. La primariile de sector sunt inscrisi peste 100 de candidati. Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidati au cele mai mari sanse la primariile de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )