Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marcel Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale. Daca vor lua o asemenea decizie sa amane scolile eu nu mai accept de la domnul Orban, asa, in opozitie, mic cum sunt eu, dubla masura a afirmat Ciolacu. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale.

Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea scolilor, voi cere si amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, la Falticeni, ca, in cazul care Guvernul va decide ca scolile sa nu se deschida pe 14 septembrie, va initia discutii in Parlament privind amanarea alegerilor locale, transmite Agerpres.

Ciolacu ameninta ca va cere amanarea alegerilor locale, daca Guvernul amana deschiderea scolilor

Presedintele PSD este de parere ca Guvernul foloseste o dubla masura, tratand diferentiat problema.

Ciolacu sustine ca, desi e presedintele Camerei Deputatilor, nu detine informatii legate de deschiderea anului scolar

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca, desi este presedintele Camerei Deputatilor, nu a primit nicio informatie oficiala in legatura cu inceputul noului an scolar.

Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a pasat toata raspunderea deschiderii scolilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul a pasat toata raspunderea deschiderii scolilor catre autoritatile locale.

Firea critica dur Guvernul pentru ca a impus conditii imposibil de indeplinit in timpul ramas pana la deschiderea anului scolar

Primarul General, Gabriela Firea, critica dur Guvernul pentru masurile impuse pentru deschiderea noului an scolar si sustine ca sunt conditii imposibil de indeplinit in timpul ramas pana in 14 septembrie. Firea se refera si la conditia impusa after-school-urilor, care nu mai au voie sa aiba si gradinita in aceeasi cladire, si sustine ca asta va afecta sute de afaceri private care au facut investitii si au incheiat contracte cu mii de parinti.

Premierul Orban vrea sa amane deschiderea anului scolar pentru a nu-si periclita sansele electorale

Vazand in presa si la televiziuni cate probleme nerezolvate ridica deschiderea anului scolar, premierul Orban si-a propus sa amane pana la 1 octombrie acest eveniment din viata scolara. Dupa ce au pierdut 3 luni din predarea materiei in anul scolar trecut, fara a avea timpul necesar recuperarii materiei, acum elevii mai au un cadou otravit: inca doua saptamani de vacanta.

Deschiderea anului scolar. Multe intrebari fara raspuns si multa improvizatie

Toate tarile se confrunta cu problemele ridicate de pandemie in functionarea invatamantului. Este o premiera acest inceput de an scolar, si mai toata lumea bajbaie si cauta solutii. La noi, foarte multe si importante sarcini revin APL-urilor Autoritati Publice Locale). Numai ca multe APL-uri nu au resurse financiare si nici oameni calificati sa faca fata acestor sarcini.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunt despre inceperea scolilor: Putem gestiona deschiderea anului scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in excusivitate la Antena 3 despre deschiderea scolilor. Conform acestuia, libertatea alegerii unui scenariu optim de redeschidere a unei institutii de invatamant revine autoritatilor locale.

PSD flutura iar scenariul amanarii alegerilor locale. Marcel Ciolacu: Voi provoca o discutie serioasa. De ce avem dubla masura, pacanele si biserici?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, ca daca Guvernul Orban va decide amanarea deschiderii anului scolar, inseamna ca evolutia epidemiei de coronavirus in tara noastra este una.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )