Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN CONTEXTUL CRIZEI COVID 19 Nou instrument pentru restructurarea companiilor afectate de pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL CRIZEI COVID 19 Nou instrument pentru restructurarea companiilor afectate de pandemie

Behavioral Economics BE) sau Analiza Economica Comportamentala - un instrument relativ nou, introdus in anul 2011 la nivel mondial si mai putin cunoscut pe piata noastra, dar cu o importanta majora pentru companii, adresat corporatiilor si intreprinderilor mijlocii si mai putin celor mici - urmeaza sa fie aplicat si la noi de consultantul economic Ionel Blanculescu, prin firma sa Blanc Alliance Public Affairs, in colaborare cu britanicul Michael McNeir, CEO Forum Financial Advisory and Training Solutions. Cei doi specialisti lucreaza la crearea acestui concept pe care sa il aplice, din toamna, corporatiilor care vor avea nevoie de el, in contextul crizei provocate de noul Coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul Parisului deschide o ancheta penala cu privire la gestionarea crizei Covid-19

Procurorul Parisului Remy Heitz a anuntat deschiderea unei vaste anchete preliminare cu privire la gestionarea criticata a crizei covid-19 in Franta, vizand capete de acuzare de omoruri din culpa si punerea in pericol a vietii altuia.

NASDAQ, VINDECATA DE COVID-19 CIFRE DEALOGIC PENTRU 2020: Nasdaq a depasit NYSE dupa valoarea IPO

Operatorul bursier american Nasdaq a depasit New York Stock Exchange NYSE - Bursa de Valori din New York) in privinta valorii ofertelor publice initiale gazduite anul acesta, in contextul pandemiei de coronavirus.

OMS indeamna statele lumii sa nu renunte la lupta cu COVID-19: Nu este momentul pentru nicio tara sa ia piciorul de pe pedala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a indemnat administratiile nationale, luni, sa mentina eforturile pentru a limita raspandirea COVID-19, explicand ca pandemia de coronavirus s-a inrautatit la ni.

Franta, Covid-19: Parchetul deschide o ancheta in privinta gestionarii crizei

Procurorul Parisului, Remy Heitz, a anuntat luni deschiderea unei vaste anchete preliminare privind gestionarea crizei Covid-19 in Franta, care vizeaza in special acuzatiile de omucidere involuntara sau punerea in pericol a vietii unei persoane, scrie AFP.

Guvernul francez aloca 15 miliarde de euro pentru salvarea industriei aerospatiale. Airbus, puternic lovita de criza COVID-19

Pandemia Covid-19 a dat o grea lovitura industriei aerospatiale, de obicei rezistenta in calea socurilor economice. Traficul de pasageri aeran s-a prabusit cu 90% in Europa si este putin probabil sa isi.

Italia: Justitia il va audia pe Giuseppe Conte cu privire la modul in care a gestionat epidemia de Covid-19

Ministerul public de la Bergamo nordul Italiei) il va audia pe seful guvernului Giuseppe Conte intr-o ancheta privind gestionarea epidemiei de Covid-19 care a ucis mai mult de 34. 000 de oameni in peninsula, potrivit presei italiene. Acestuia i se reproseaza faptul ca nu a instaurat la momentul potrivit zonele rosii si restrictiile aferente.

Premierul Italiei si doi ministri din cabinetul sau, audiati intr-o ancheta deschisa la Bergamo in legatura cu gestionarea epidemiei de covid-19

Parchetul din Bergamo il va audia pe premierul Giuseppe Conte in cadrul unei anchete privind modul in care a fost gestionata epidemia de covid-19, care a provocat moartea a peste 34. 000 de persoane in Italia, relateaza AFP.

Barbat de 37 de ani, al patrulea buzoian cu COVID-19 decedat

DSP Buzau informeaza ca, marti, 9 iunie 2020, la nivelul judetului Buzau s-a inregistrat un deces in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Acesta suferea de ciroza hepatica si pneumonie.

Focar de infectie cu COVID-19 la Catedrala Catolica din Iasi: Opt membri ai corului, infectati cu noul coronavirus

Un focar de infectie cu noul coronavirus a fost descoperit luni la Catedrala Catolica din Iasi, unde opt membri ai corului au fost infectati cu Covid-19. Potrivit purtatorului de cuvant al Episcopiei.

189 de cazuri noi de COVID-19 si zece decese, confirmate in R. Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 9. 700, dupa ce duminica, 7 iunie, au fost confirmate 189 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, in urma procesarii a 685 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, zece pacienti au pierdut lupta cu COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )