Libnet.ro
UNICEF

20:45

Guvernul francez aloca 15 miliarde de euro pentru salvarea industriei aerospatiale. Airbus, puternic lovita de criza COVID-19

B1 B1,
Guvernul francez aloca 15 miliarde de euro pentru salvarea industriei aerospatiale. Airbus, puternic lovita de criza COVID-19

Pandemia Covid-19 a dat o grea lovitura industriei aerospatiale, de obicei rezistenta in calea socurilor economice. Traficul de pasageri aeran s-a prabusit cu 90% in Europa si este putin probabil sa isi. continuă pe B1

Camera de Comert a donat aparate pentru salvarea pacientilor COVID-19 la Spitalul Judetean Buzau

O donatie constand in aparate de mii de euro au fost donate Spitalului Judetean Buzau de Camera de Comert si Industrie din judet.

Fonduri europene de 200 milioane euro pentru firmele mici de exploatare forestiera

Ministerul Mediului anunta ca firmele mici de exploatari forestiere vor fi sprijinite financiar cu 200 de milioane de euro, bani ce provin din fonduri europene. Sumele se vor acorda in granturi de cate 200 de mii de euro, anunta institutia, citata de Mediafax.

Finantari de pana la 100.000 Euro pentru startup-uri IT. Se fac inscrieri online

Startup-urile IT romanesti pot obtine finantari de pana la 100. 000 de euro pentru a dezvolta afaceri in domenii ca securitatea cibernetica si tehnologiile financiare, intr-un accelerator de afaceri focalizat pe Europa Centrala si de Est, in care s-au implicat si mentori romani de-a lungul timpului.

Investitie de 1,2 miliarde de euro in combinatul siderurgic de la Galati. Vor fi folosite tehnologii pe baza de hidrogen pentru a produce otel si fonta verde

Investitia aliantei GFG, din care face parte si colosul siderurgic de la Galati, se va derula prin Eximbank in urmatorii cinci ani si va fi garantata de stat. Aceasta include o instalatie pentru obtinerea Fierului Redus Direct si doua cuptoare cu Arc Electric, tehnologii de ultima generatie, ce vor scadea emisiile de dioxid de carbon pana aproape de zero.

Jandarmii montani au intervenit pentru salvarea unui pui de urs ranit in Muntii Fagaras

Jandarmii montani au salvat, duminica, un pui de urs ranit, care se afla in apele unui parau din Valea lui Stan, Muntii Fagaras.

Reteaua de transport din Romania e la pamant. De cate miliarde euro are nevoie statul

Ministerul Transporturilor a calculat necesarul de investitii pentru a moderniza sistemul de transpo.

DNA: Miliarde euro pierdute prin clasarea dosarelor in urma deciziilor Curtii Constitutionale

DNA a anuntat ca a fost obligata sa claseze 801 dosare penale pentru a respecta deciziile luate de C.

Inedit: 15 mil euro, descoperiti de politie in spatele unui zid fals intr-un apartament din Milano

Politia din Italia a confiscat circa 15 milioane de euro, bani ascunsi in spatele unui perete fals intr-un apartament din Milano nord), apartinand unui traficant de droguri.

Daune morale de 50.000 de euro pentru o biciclista ranita. Un sofer i-a deschis usa de la masina in fata

Curtea de Apel Timisoara a pronuntat sentinta finala intr-un dosar in care o biciclista a cerut daune morale de 300. 000 de euro pentru ca a fost ranita dupa ce un sofer i-a deschis usa in fata.

Fonduri de pana la 60.000 Euro pentru firme IT din Cluj si alte judete

Firmele mici si mijlocii IMM) de tehnologie din cele 6 judete ale Regiunii Nord-Vest pot obtine fonduri nerambursabile de pana la 60. 000 euro fiecare pentru transfer tehnologic, intr-un apel de proiecte pentru care s-a anuntat perioada de inscrieri.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )