Libnet.ro
UNICEF

08:30

IN CONTEXTUL NOII POLITICI DE COMBATERE A OBEZITATII: Marea Britanie interzice reclamele TV la junk-food

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL NOII POLITICI DE COMBATERE A OBEZITATII: Marea Britanie interzice reclamele TV la junk-food

Ofertele 1 + 1 gratis la alimentele nesanatoase vor fi interzise in Marea Britanie, ca parte a politicii guvernului de combatere a obezitatii, scrie Bbc. continuă pe Ziarul Bursa

Un profesor din Marea Britanie a lansat un serviciu de dating pentru profesori

Un profesor de istorie din Marea Britanie, ramas cu mult timp la dispozitie in primavara, cand scolile s-au inchis din cauza pandemiei Covid-19, a lansat si dezvoltat Edudate, un serviciu de dating exclusiv pentru profesori si personal scolar din aceasta tara, potrivit The Guardian, preluat de Edupedu.

Marea Britanie impune o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania

Marea Britanie a impus sambata, pe neasteptate, o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania, dupa cresterea numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus, aceasta fiind o inversare brusca si dramatica a deschiderii pentru turism a continentului european dupa luni de restrictii, transmite Reuters.

Grupul Huawei, interzis in reteaua 5G din Marea Britanie, din motive geopolitice. Presiunile lui Donald Trump, cauza principala

Gigantul tehnologic chinez Huawei a fost interzis in reteaua de telecomunicatii 5G din Marea Britanie, din motive geopolitice, anunta guvernul britanic, scrie The Guardian. Presiunile constante din partea.

Presiunea pusa de Trump a dus la interzicerea 5G, anunta Marea Britanie

Guvernul britanic a transmis gigantului tehnologic chinez Huawei ca a fost interzis in reteaua de telecomunicatii 5G din Marea Britanie, din motive geopolitice, in urma unor presiuni uriase din partea presedintelui Donald Trump, a aflat Observer.

Nou impas in negocierile privind Brexit: incheierea unui acord comercial intre Marea Britanie si UE, putin probabila, avertizeaza Michel Barnier

Negociatorul principal pentru Brexit al UE, Michel Barnier, a declarat joi ca nu a fost inregistrat niciun progres in legatura cu doua subiecte esentiale in negocierile comerciale cu Marea Britanie,.

Marea Britanie: Boris Johnson va prezenta luni un important plan pentru a-i face pe britanici sa slabeasca

Premierul Boris Johnson se pregateste sa anunte luni un important plan de lupta impotriva obezitatii in Regatul Unit, in urma unui studiu care a indicat supraponderabilitatea ca factor agravant al efectelor noului coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )