Libnet.ro
UNICEF

12:00

Marea Britanie impune o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie impune o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania

Marea Britanie a impus sambata, pe neasteptate, o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania, dupa cresterea numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus, aceasta fiind o inversare brusca si dramatica a deschiderii pentru turism a continentului european dupa luni de restrictii, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Nou impas in negocierile privind Brexit: incheierea unui acord comercial intre Marea Britanie si UE, putin probabila, avertizeaza Michel Barnier

Negociatorul principal pentru Brexit al UE, Michel Barnier, a declarat joi ca nu a fost inregistrat niciun progres in legatura cu doua subiecte esentiale in negocierile comerciale cu Marea Britanie,.

Grupul Huawei, interzis in reteaua 5G din Marea Britanie, din motive geopolitice. Presiunile lui Donald Trump, cauza principala

Gigantul tehnologic chinez Huawei a fost interzis in reteaua de telecomunicatii 5G din Marea Britanie, din motive geopolitice, anunta guvernul britanic, scrie The Guardian. Presiunile constante din partea.

Presiunea pusa de Trump a dus la interzicerea 5G, anunta Marea Britanie

Guvernul britanic a transmis gigantului tehnologic chinez Huawei ca a fost interzis in reteaua de telecomunicatii 5G din Marea Britanie, din motive geopolitice, in urma unor presiuni uriase din partea presedintelui Donald Trump, a aflat Observer.

UE considera improbabila ajungerea la un acord cu Marea Britanie privind relatiile post-Brexit

Uniunea Europeana considera ca ajungerea la un acord cu Marea Britanie privind relatiile bilaterale post-Brexit este improbabila in acest moment, afirma negociatorul-sef Michel Barnier, citat de publicatia Suddeutsche Zeitung.

Marea Britanie si SUA spun ca Rusia a lansat o arma in spatiu

Marea Britanie si SUA au acuzat Rusia ca au lansat un proiectil cu caracteristicile unei arme in spatiu. intr-o declaratie, seful directiei spatiale a Marii Britanii a declarat: Suntem preocupati de modul in care Rusia a testat unul dintre satelitii sai prin lansarea unui proiectil cu caracteristicile unei arme, potrivit BBC.

Teste obligatorii la sosirea in Franta pentru calatorii care vin din 16 tari din afara UE

Premierul francez Jean Castex a anuntat vineri introducerea testelor obligatorii pentru calatorii care sosesc in Franta din 16 tari din afara Uniunii Europene, in care rata infectiilor cu COVID-19 este considerata ridicata, intre care SUA si Algeria, precum si o generalizare a testelor la sosirea in aeroporturi si porturi maritime pentru persoanele venite din aceste tari, informeaza Reuters si AFP.

Italia impune carantina pentru persoanele venite din Romania si Bulgaria

Ministrul italian al Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat vineri ca a semnat un ordin care instituie carantina pentru persoanele care au calatorit in Romania si Bulgaria in ultimele 14 zile, decizie menita sa previna cresterea numarului de cazuri de COVID-19 importate, transmit agentiile Reuters si DPA.

Tinerii sanatosi au nevoie de pana la 3 saptamani pentru a-si reveni dupa infectia cu coronavirus - studiu oficial american

Adultii tineri, anterior sanatosi, au nevoie de pana la trei saptamani sa se recupereze dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus, chiar si daca au facut o forma usoara a bolii, rezulta dintr-o analiza realizata de Centrul pentru Controlul si Prevenirea bolilor din Statele Unite CDC).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )