Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Industria textila cere Guvernului materie prima pentru a incepe productia de echipamente medicale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Industria textila cere Guvernului materie prima pentru a incepe productia de echipamente medicale

Liviu Rogojinaru, Ministerul Economiei: Odata ce avem materia prima, capacitatea de productie din tara ne va permite sa exportam echipamente medicale de protectie si in alte tari * Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii doreste sa vina in sprijinul Guvernului Romaniei si sa produca toate tipurile de echipamente de productie de care este nevoie Lipsa materialelor sanitare cu care se confrunta sistemul medical din tara noastra in fata pandemiei de coronavirus a trezit interesul mai multor producatori autohtoni care vad in aceasta situatie si o solutie de a supravietui in criza economica care isi anunta prezenta. continuă pe Ziarul Bursa

Europol: infractionalitatea, in crestere in contextul pandemiei de coronavirus

Infractorii si gruparile de crima organizata si-au adaptat rapid metodele la situatia de pandemie de coronavirus, iar numarul infractiunilor a crescut, atrage atentia Europol intr-un raport publicat vineri.

Firea cere Guvernului sistarea executarilor silite pe durata starii de urgenta

Gabriela Firea cere Guvernului sistarea executarilor silite pe durata starii de urgenta dupa ce Primaria Capitalei anunta ca a fost instiintata vineri, 27 martie, ca este executata silit si are de platit suma de aprox 3,7 milioane de euro si 500. 000 de lei, sume catre trebuie achitate in baza unei hotarari a instantei referitoare la o expropriere din anul 2010.

AGENTIILE DE PRESA: Sportul austriac cere guvernului un ajutor financiar de 100 de milioane de euro

Sport Austria, organismul care reprezinta miscarea sportiva, a cerut un ajutor de minimum 100 de milioane de euro pentru ca sportul sa faca fata consecintelor economice ale pandemiei de coronavirus, informeaza AFP.

Ajutoare de stat de pana la 120.000euro pentru fermierii romani, in contextul pandemiei de coronavirus

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, intr-un interviu acordat Antena 3, ca fermerii romani vor primi ajutoare de stat de pana la 120. 000 de euro, in contextul pandemiei de coronavirus.

IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19 TBI Bank doneaza 250 de mii de lei pentru nevoile sistemului medical

TBI Bank doneaza 250. 000 de lei pentru a acoperi nevoile neasteptate ale sistemelor de sanatate in contextul crizei provocate de noul coronavirus, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

Candidata opozitiei poloneze in alegerile prezidentiale indeamna la boicotarea scrutinului in contextul pandemiei

Principala candidata a opozitiei in alegerile prezidentiale din Polonia, Malgorzata Kidawa-Blonska, indeamna la boicotarea scrutinului - prevazut in mai - si si-a suspendat campania din cauza pandemiei noului coronavirus, relateaza Reuters.

Mesajul de incurajare transmis de Nadia Comaneci in contextul epidemiei de coronavirus VIDEO

Fosta sportiva Nadia Comaneci isi sfatuieste fanii sa se spele pe maini cat de des se poate, in contextul pandemiei de coronavirus, ea mentionand ca acum se cuncentreaza pentru un 20 perfect, si anume durata unei spalari corecte pe maini.

Salvati Copiii face apel pentru sustinerea fondului de urgenta pentru dotarea spitalelor in contextul pandemiei de COVID-19

Organizatia Salvati Copiii a deschis un fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical si incepe echiparea spitalelor cu aparatura medicala urgenta in lupta contra pandemiei de Covid-19, in urma solicitarilor primite de la 48 de spitale, care au nevoie de aparatura medicala, echipamente de protectie si consumabile de peste 3 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )