Libnet.ro
UNICEF

12:00

Continental are la dispozitie 4-5 miliarde euro pentru achizitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Continental are la dispozitie 4-5 miliarde euro pentru achizitii

Continental AG, al doilea mare producator european de componente auto si anvelope, are la dispozitie 4-5 miliarde de euro pentru achizitii, dar pentru acest an nu are planuri de preluari masive, a afirmat marti directorul general Elmar Degenhart, la Salonul Auto de la Detroit, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul de cont curent aproape s-a dublat in primele 11 luni din 2017. Datoria externa a crescut cu 1,48 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de peste 5,581 miliarde euro, in primele 11 luni din 2017, in crestere cu 92,7% comparativ cu perioada similara din 2016, se arata intr-un comunicat de presa al Bancii Nationale a Romaniei BNR). Potrivit acestuia, datoria externa totala a crescut cu 1,483 miliarde euro fata de perioada similara a anului 2016.

Activele nete ale fondurilor deschise locale - 4,9 miliarde euro

Activele nete ale fondurilor deschise locale - 4,9 miliarde euro.

Producatorii auto promit investitii totale de peste 90 miliarde dolari pentru masini electrice - analiza Reuters

Producatorii auto promit investitii totale de peste 90 miliarde dolari pentru dezvoltarea unui numar mare de masini electrice, insa multi dintre directorii din domeniu se intreaba daca publicul va fi dispus sa le cumpere, arata o analiza Reuters. In China se va investi cel mai mult, fiind si cea mai mare piata auto mondiala, iar grupurile care au promis cele mai mari sume sunt Volkswagen, Daimler si Ford.

Ministrul Transporturilor: BERD va aloca 300 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) a lua decizia finala in ceea ce priveste alocarea unei sume de circa 300 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6, care va lega Bucurestiul de aeroportul Henri Coanda, a declarat luni ministrul Transporturilor, Felix Stroe, in cadrul unei conferinte de presa la care a participat si premierul Mihai Tudose.

Curtea de Justitie obliga Franta sa recupereze 1,37 miliarde euro de la EDF

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a confirmat decizia luata de Comisia Europeana in 2015 prin care obliga statul francez sa recupereze 1,37 miliarde de euro, ajutor ilegal de stat acordat producatorului si furnizorului de electricitate EDF.

Carrefour plateste 79 de milioane de euro pentru o participatie la retailerul online de moda Showroomprive.com

Grupul francez Carrefour a anuntat achizitionarea unei participatii de 17% la retailerul online de moda Showroomprive. com, cu suma de 79 de milioane de euro, de la retailerul de mobilier Conforama, transmite Reuters, po-trivit Agerpres.

Airbus, fosta EADS, posibila amenda de 104 milioane euro pentru un business vechi cu Taiwanul si negocieri pentru o solutie amiabila cu Austria, in cadrul altui mega-deal suspectat de coruptie

In cazul unei controversate afaceri cu rachete cu Taiwanul, Grupul Airbus urmeaza sa plateasca 104 milioane de euro amenda. Dupa cum a anuntat compania aviatica europeana sambata la Paris, pedeapsa a fost impusa intr-un arbitraj pentru incalcarea contractului in cadrul vanzarii de rachete catre Taiwan, din 1992. De asemenea, Airbus fosta EADS) a spus ca se afla in discutii cu Parchetul din Munchen, pentru a evita un proces legat de vanzarea aeronavelor Eurofighter catre Austria, un controversat deal din 2003.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )