Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Transporturilor: BERD va aloca 300 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Transporturilor: BERD va aloca 300 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) a lua decizia finala in ceea ce priveste alocarea unei sume de circa 300 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6, care va lega Bucurestiul de aeroportul Henri Coanda, a declarat luni ministrul Transporturilor, Felix Stroe, in cadrul unei conferinte de presa la care a participat si premierul Mihai Tudose. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Transporturilor: BERD aloca 300 de milioane de euro pentru magistrala de metrou M6

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) a lua decizia finala in ceea ce priveste alocarea unei sume de circa 300 de milioane de euro pentru magistrala de metrou M6, care va lega Bucurestiul de aeroportul Henri Coanda, a declarat luni ministrul Transporturilor, Felix Stroe.

Business report:Petrolul s-a scumpit cu peste 50% in ultimele sase luni. Benzina si motorina se tin dupa el; BERD aloca 300 de milioane de euro pentru magistrala de metrou M6; Ambasadorul MB in Romania: Costul obtinerii unui permis de sedere dupa Brexit

Painea de un leu s-a scumpit deja in magazine. Cresterile de pret vor continua. Producatorii din industria de morarit si panificatie au inceput sa isi ajusteze preturile, ca urmare a valurilor de scumpiri la utilitati si a cresterii costurilor. Un startup american fondat de 2 romani a atras 1,8 milioane de dolari de la o companie din Arad. Startup-ul Scooterson, care are printre fondatori si doi romani, Mihnea de Vries si Flavius Balaj, a atras o investitie de 1,75 milioane de dolari.

Airbus, fosta EADS, posibila amenda de 104 milioane euro pentru un business vechi cu Taiwanul si negocieri pentru o solutie amiabila cu Austria, in cadrul altui mega-deal suspectat de coruptie

In cazul unei controversate afaceri cu rachete cu Taiwanul, Grupul Airbus urmeaza sa plateasca 104 milioane de euro amenda. Dupa cum a anuntat compania aviatica europeana sambata la Paris, pedeapsa a fost impusa intr-un arbitraj pentru incalcarea contractului in cadrul vanzarii de rachete catre Taiwan, din 1992. De asemenea, Airbus fosta EADS) a spus ca se afla in discutii cu Parchetul din Munchen, pentru a evita un proces legat de vanzarea aeronavelor Eurofighter catre Austria, un controversat deal din 2003.

Felix Stroe, ministrul transporturilor si liderul PSD Constanta, mesaj clar pentru Dragnea:Ar fi bine sa purtam o discutie serioasa despre cum putem democratiza puterea de decizie in partid

Felix Stroe, ministru al Transporturilor si liderul organizatiei judetene PSD Constanta spune ca la urmatoarea intalnire a liderilor partidului trebuie discutat despre democratizarea puterii de decizie din PSD, adaugand ca premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia.

Premierul Tudose iese public in conferinta de presa cu ministrul transporturilor, cu doua ore inaintea sedintei decisive a PSD. Tema: semnarea contractului pentru podul peste Dunare de la Braila

Premierul Mihai Tudose va face declaratii, impreuna cu Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, la ora 14. Conferinta comuna va avea loc la Ministerul Transporturilor si va viza semnarea contractului pentru proiectarea si constructia Podului rutier peste Dunare de la Braila. Aceasta iesire publica are loc cu doua ore inaintea sedintei decisive a PSD.

Carrefour plateste 79 de milioane de euro pentru o participatie la retailerul online de moda Showroomprive.com

Grupul francez Carrefour a anuntat achizitionarea unei participatii de 17% la retailerul online de moda Showroomprive. com, cu suma de 79 de milioane de euro, de la retailerul de mobilier Conforama, transmite Reuters, po-trivit Agerpres.

Radiografia startup-urilor romanesti: investitii de 11,3 milioane euro, randamente de 7 ori mai mari

Ecosistemul tech din Romania este in crestere, arata o analiza recenta: 20 de startup-uri romanesti au obtinut finantari de 11,3 milioane euro in 2016, pe cand in anul precedent 15 afaceri la inceput de drum au primit 10,7 milioane euro. Spre.

Ministrul Transporturilor, mesaj de sustinere pentru premierul Tudose: Premierul trebuie sa aiba decizia

Felix Stroe, ministru al Transporturilor si lider al organizatiei judetene PSD Constanta spune ca la urmatoarea intalnire a liderilor partidului trebuie discutat despre democratizarea puterii.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 8,3 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 38,87 milioane de lei 8,3 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 54 milioane de lei).

Investitii de peste 57 milioane euro in domeniul apei potabile

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a aprobat investitii de 57,4 milioane de euro in infrastructura de distributie, gestiune si tratare a apei din judetul Caras-Severin, informeaza Reprezentanta din Romania a Comisiei Europene, printr-un comunicat remis redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )