Libnet.ro
UNICEF

08:32

Continua audierile ministrilor propusi de Orban. Florin Citu, singurul care a picat testul!

România Liberă România Liberă,
Continua audierile ministrilor propusi de Orban. Florin Citu, singurul care a picat testul!

Comisiile parlamentare continua, miercuri, audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban. Potrivit. continuă pe România Liberă

Comisiile continua audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban

Comisiile parlamentare continua astazi audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban.

Breaking news! S-au terminat audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban

Ministrii propusi in Cabinetul Orban au fost audiati, marti si miercuri, in comisiile de specialitat.

Sinteza zilei. Momente socante la audierile ministrilor propusi ai Guvernului Orban

Ministrii propusi ai Guvernului Orban au fost audiati astazi de Parlament. Ce pregatesc pentru romani? Cat de pregatiti sunt? Ce a fost socant la aceste audieri? Ce ascunde aceasta inclestare.

Livetext. Au inceput audierile ministrilor din Guvernul Orban. Ioan Bolos, propus la Fondurile Europene, a primit voturile lui Ponta si Teodorovici

Astazi vor avea loc audierile candidatilor propusi de PNL pentru functii de ministru in Guvernul Orban. in sedinta care a inceput la ora 9. 00 sunt asteptati opt ministri care trebuie sa raspunda la intrebarile senatorilor si deputatilor in vederea obtinerii avizului. Ioan Marcel Bolos, propus la Fondurile Europene, a fost primul audiat, acesta reusind sa optina votul liderului Pro Romania Victor Ponta si vicepresedintelui PSD Eugen Teodorovici.

Ultima runda de audieri a ministrilor propusi de Ludovic Orban

Comisiile parlamentare continua, miercuri, audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban. Marti, in prima zi de audieri, comisiile de specialitate i-au avizat pozitiv pe 7 dintre ministrii propusi, unul singur primind aviz negativ, respectiv Florin Citu, propus ministru la Finante.

Zi de foc in Parlament. Florin Citu, propus ministru al Finantelor in Guvern, a primit aviz negativ

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. 30 -Florin Citu,.

Care este programul audierii ministrilor propusi in Guvernul Orban

Parlamentarii au inceput marti dimineata audierile ministrilor din Guvernul Orban. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. Este un calendar de.

FLORIN CITU, FARA AVIZUL COMISIILOR PARLAMENTARE, PENTRU SEFIA FINANTELOR Paritate la vot, meci incins in culise

Audierea ministrilor propusi de premierul desemnat Ludovic Orban, in cadrul comisiilor reunite ale Parlamentului, a aratat ceea ce surse din interiorul PSD au spus inca de saptamana trecuta: persoanele indezirabile social-democratilor vor fi criticate, puse in dificultate si nu vor primi avizul pozitiv pentru votul din plenul celor doua Camere ale Legis-lativului.

Scandal in comisia in care e audiat Florin Citu, ministrul propus pentru Finante

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. E scandal in comisia in care e.

Florin Citu: Ma voi lupta cu toate puterile ca nici un cetatean roman sa nu-si piarda drepturile deja castigate

Florin Citu, propus ministru al Finantelor in Guvernul Orban, a declarat, la audierile din comisiile specializate, ca obiectivul sau principal va fi eradicarea saraciei. La inceput importanta este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )