Libnet.ro
UNICEF

15:15

Continuarea francizei Terminator a fost anulata: care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Continuarea francizei Terminator a fost anulata: care sunt motivele

Planurile studioului Paramount de a continua seria Terminator, cu Arnold Schwarzenegger in rolul principal, au fost anulate, in ciuda succesului celui de-al cincilea film al francizei, Terminator Genisys 2015), care a inregistrat incasari de aproape 300 de milioane de dolari, potrivit New York Daily News, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

SURSE O ruptura a ALDE nu este exclusa, dupa scandalul de duminica/ Razboiul intre Daniel Constantin si Tariceanu merge si in instanta. Care sunt motivele nemultumirilor

O ruptura a celor doua tabere din ALDE - cea a lui Calin Popescu-Tariceanu si cea a lui Daniel Constantin - nu mai este exclusa, dupa episodul de duminica de la Delegatia Permanenta, cand Daniel Constantin a plecat acuzand faptul ca acest for nu este statutar. Surse din ALDE au declarat pentru HotNews. ro ca, desi cei doi se pusesera de acord pe anumite principii nu mai tarziu de joi, aceasta intelegere nu a mai tinut pana duminica. Potrivit acestora, Daniel Constantin este nemultumit de faptul ca Tariceanu nu a fost de acord cu propunerile acestuia de oameni in conducerea partidului, urmarind astfel sa il izoleze pe Constantin in functia de presedinte executiv fara a avea alaturi si alti apropiati pentru a putea conta in luarea deciziilor.

Anderlecht-Manchester United, cel mai TARE duel din sferturile Europa League. Care sunt celelalte meciuri

S-au stabilit sferturile de finala ale Europa League. Dupa ce mai intai au fost trase la sorti meciurile din sferturile Champions League, au urmat, ulterior, cele ale Ligii Europa. Cel mai tare meci va.

Noi nume pe lista companiilor care isi retrag reclamele de pe Google si Youtube: Care sunt ultimele firme ce au luat aceasta decizie

Noi nume se adauga la lista companiilor britanice care au hotarat sa isi retraga publicitatea prin Google si Youtube din cauza asocierii reclamelor cu materiale considerate extremiste, informeaza Daily.

RUSIA: O gradina zoologica cere daune morale si materiale intr-un proces in care sunt implicati un raton si un fotomodel fara haine (FOTO)

O gradina zoologica din Moscova care permite vizitatorilor sa intre si sa interactioneze cu animalele a dat in judecata o agentie de publicitate care a inchiriat un raton pentru o sesiune foto nud,.

Basescu, despre Catalina Ponor: Din tot lotul deplasat la Baku, a fost singura care s-a calificat in finale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris intr-o postare pe pagina sa de Facebook un mesaj in care o felicita pe Catalina Ponor dupa castigarea a doua medalii de aur la Cupa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )