Libnet.ro
UNICEF

00:07

Continutul cererii lui Liviu Dragnea: Conduita PSD Central echivaleaza cu insusirea actului ilegal comis de organizatia Teleorman

Adevărul Adevărul,
Continutul cererii lui Liviu Dragnea: Conduita PSD Central echivaleaza cu insusirea actului ilegal comis de organizatia Teleorman

Liviu Dragnea sustine, in cererea de interventie adresata Tribunalului Bucuresti ca, avand in vedere ca cele doua angajate DGASPC care au lucrat in realitate la PSD Teleorman au comis fapte de frauda, activitatea organizatiei judetene a fost ilicita in perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, la dizolvarea acesteia, scrie publicatia online mainnews. ro. continuă pe Adevărul

Continutul cererii lui Liviu Dragnea: Conduita PSD Central echivaleaza cu insusirea actului ilegal comis de organizatia Teleorman. Duce chiar la dizolvarea partidului (mainnews.ro)

Liviu Dragnea sustine, in cererea de interventie adresata Tribunalului Bucuresti ca, avand in vedere ca cele doua angajate DGASPC care au lucrat in realitate la PSD Teleorman au comis fapte de frauda, activitatea organizatiei judetene a fost ilicita in perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, la dizolvarea acesteia, scrie publicatia online mainnews. ro.

Liviu Dragnea contesta congresul PSD in care Viorica Dancila a fost aleasa presedintele partidului

Liviu Dragnea agita apele din inchisoare! Acesta vrea sa provoace un cutremur veritabil in tabara Partidului Social Democrat. Fostul lider PSD contesta congresul in care Dancila a fost aleasa presedintele partidului. Dragnea contesta congresul PSD in care Dancila a fost aleasa presedinte Liviu Dragnea, aflat de cateva luni bune in inchisoare, s-a adresat instantei cu .

Liviu Dragnea a cerut instantei anularea alegerii noii conduceri a PSD

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus in instanta o cerere de interventie, in calitate de intervenient principal, in contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor la Congresul PSD in functiile de presedinte, respectiv secretar general PSD, potrivit documentelor consultate de Stiripesurse. ro. Surse din conducerea PSD spun ca solicitarea adresata instantei de Liviu Dragnea este o aberatie si ca instanta a ramas joi in pronuntare.

Cererea lui Liviu Dragnea impotriva conducerii PSD a fost respinsa

A aparut actiunea lui Liviu Dragnea impotriva conducerii PSD. Aceasta confirma dezvaluirile facute de jurnalistii Antena3 ieri cu privire la articolele si faptele invocate de Dragnea acolo. Liviu.

Instanta a respins solicitarea lui Liviu Dragnea in dosarul in care PSD a cerut inregistrarea noii conduceri a partidului

Tribunalul Bucuresti a respins cererea de interventie a fostului lider al PSD Liviu Dragnea in dosarul in care PSD a solicitat instantei inregistrarea in Registrul partidelor politice a noii conduceri a partidului, a declarat pentru HotNews. ro judecatoarea Laura Radu, purtatorul de cuvant al instantei.

Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea lui Liviu Dragnea privind modificarile la statul PSD. Decizia poate fi atacata cu apel

Castig de cauza pentru PSD in instanta in fata cererilor de interventie depusa de avocatii lui Liviu Dragnea privind inregistrarea noului statut al PSD si a noii conduceri in frunte cu Viorica.

Judecatorii se pronunta vineri pe cererea prin care Liviu Dragnea solicita anularea alegerii noii conduceri a PSD

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat pentru vineri pronuntarea pe cererea prin care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, solicita anularea alegerii Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor laconducerea fo.

Florin Iordache, dupa ce Liviu Dragnea a atacat in instanta alegerea Vioricai Dancila in fruntea PSD: Bate campii. Si-a pierdut calitatea de membru cand a fost arestat. N-are nicio sansa de castig

Deputatul PSD Florin Iordache sustine ca actiunea depusa in instanta de Liviu Dragnea, prin care acesta contesta procedura prin care Viorica Dancila si Mihai Fifor au fost alesi in conducerea PSD, va fi.

Liviu Dragnea, lovitura grea pentru Viorica Dancila. Fostul lider PSD, cerere pentru anularea alegerii in functie a Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor la Congresul PSD

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus in instanta o cerere de interventie, in calitate de intervenient principal, in contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii.

Liviu Dragnea pierde procesul cu PSD. Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea privind Congresul social-democratilor

Tribunalul Bucuresti a respins vineri solicitarea lui Liviu Dragnea de a respinge alegerile din Congresul partidului. Solutia poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )