Libnet.ro
UNICEF

16:16

Contraatac al DNA: Doua firme ale lui Sebastian Ghita, blocate

România Liberă România Liberă,
Contraatac al DNA: Doua firme ale lui Sebastian Ghita, blocate

Tribunalul Prahova a prelungit, din nou, cu inca 60 de zile, interdictia initierii procedurii de diz. continuă pe România Liberă

Sechestru DNA pe conturile socrului lui Sebastian Ghita

DNA a pus sechestru pe contrurile socrului lui Sebastian Ghita. Stire in curs de actualizare .

Prima reactie a DNA dupa ce i-a pus sechestru pe conturi socrului lui Sebastian Ghita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au avut o prima reactie, dupa ce a pus sechestru pe conturi socrului lui Sebastian Ghita. DNA a oferit un raspuns scurt celor de la Romania TV prin care au.

Sebastian Ghita sustine ca i-ar fi dat bani sefei DNA, Laura Kovesi, ca sa-si cumpere o masina

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, miercuri, ca i-ar fi dat bani lui Florian Coldea ca sa-i .

Sebastian Ghita: I-am trimis ministrului Justitiei dovezi ca probele din dosarele DNA sunt false. Sper sa ceara suspendarea extradarii mele

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, marti seara, la Romania TV ca i-a trimis ministrului Justitiei, Tudorel Toader, documentele si dovezile pe care le-a strans ca probele folosite de DNA in dosarele sale sunt false, el spunand ca spera ca Tudorel Toader va cere mai repede suspendarea procedurii de extradare a sa din Serbia.

DNA: Socrul lui Sebastian Ghita, SECHESTRU pe conturi -Vor sa ne spanzure in pomi? Nu se poate asa ceva

DNA a pus sechestru pe conturile socrului lui Sebastian Ghita. Dumitru Carstea spune ca nu stie de ce se razbuna Laura Codruta Kovesi pe el, pentru ca nu are niciun dosar penal. Am facut un demers la cei de.

UPDATE Sebastian Ghita sustine ca i-ar fi oferit bani Laurei Codruta Kovesi pentru achizitionarea unei masini. Reactia sefei DNA: Este o minciuna incalificabila

Sebastian Ghita, aflat in prezent in Belgrad, in mijlocul procedurilor legale de extradare, a declarat la Antena 3 ca, in anul 2012, i-ar fi dat Laurei Codruta Kovesi suma de 7. 000 de euro pentru achizitionarea unui autoturism. Sefa DNA a catalogat acesta informatie drept o minciuna incalificabila, si a precizat ca va urma caile legale in aceasta situatie.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce Sebastian Ghita a afirmat ca i-a dat bani pentru o masina

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi neaga categori ca ar fi primit bani de la Sebastian Ghita. Faptul ca am primit bani de la Sebastian Ghita este o minciuna incalificabila si, prin urmare, in.

Sebastian Ghita: Cred ca va fi schimbata Kovesi

Sebastian Ghita sustine ca Laura Codruta Kovesi va fi schimbata de la sefia DNA. Mai mult, Ghita ii traseaza sarcina de serviciu ministrului Justitiei Tudorel Toader. Sa sesizeze CCR-ul daca seful.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri incendiare despre Laura Codruta Kovesi

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, a scos la iveala noi amanunte incendiare in interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita sustine ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-ar fi indemnat sa.

Tribunalul Prahova a prelungit cu inca 60 de zile masurile asiguratorii asupra firmelor lui Sebastian Ghita

Magistratii Tribunalului Prahova au prelungit cu inca 60 de zile masura preventiva a interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidarea companiilor Asesoft International si Teamnet International, despre care procurorii DNA sustin ca sunt controlate de fostul deputat Sebastian Ghita, pentru care autoritaile romane au demarat procedurile de extradare din Serbia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )