Libnet.ro
UNICEF

21:45

Contract de 14 milioane euro pentru redeschiderea navigatiei pe Canalul Bega

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contract de 14 milioane euro pentru redeschiderea navigatiei pe Canalul Bega

Contractul prin care sunt alocate aproximativ 14 milioane euro fonduri pentru consolidarea si reamenajarea infrastructurii navigabile a Canalului Bega a fost semnat astazi de catre Rovana Plub, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, informeaza un comunicat de presa al ministerului de resort. continuă pe Ziarul Bursa

Proiect de 41,4 milioane euro din fonduri europene pentru interconectarea comunitatii stiintifice romanesti la cercetarea internationala

Un contract de finantare in valoare de 41. 4 milioane euro din fonduri europene a fost semnat de ministrul delegat pentru Fonduri Europene, doamna Rovana Plumb, impreuna cu ministrul Cercetarii si.

Investitii de 266 de milioane euro in patru proiecte de infrastructura si de gestiune a apei din Romania

Fondul de Coeziune al Uniunii Europene investeste 266 de milioane de euro in patru mari proiecte de infrastructura si de gestiune a apei din tara noastra, informeaza un comunicat al reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Moldova va imprumuta 82 de milioane de euro pentru gazoductul Ungheni-Chisinau

Parlamentul a votat in prima lectura ratificarea a doua acorduri de imprumut in valoare totala de 82 de milioane de euro, bani destinati construirii conductei de transport al gazelor pe directia Ungheni-Chisinau cu o lungime de 117 kilometri, transmite IPN.

PwC: Statele din ECE au nevoie de 615 miliarde de euro pentru a-si finanta proiectele de infrastructura pana in 2025

Statele din Europa Centrala si de Est ECE) au nevoie de 615 miliarde de euro pentru a-si finanta proiectele de infrastructura pana in 2025. Romania, indeosebi, are nevoie de investitii masive pentru imbunatatirea infrastructurii de transport, avand in.

Handbal (f): Formatia ungara FTC Budapesta, amendata cu 7.000 de euro pentru incidentele de la meciul cu CSM Bucuresti

Curtea de arbitraj din cadrul Federatiei Europene de Handbal a decis sanctionarea clubului maghiar FTC-Rail Cargo Hungaria cu o amenda de 7. 000 de euro, pentru incidentele petrecute timpul meciului disputat, pe teren propriu, impotriva echipei romanesti CSM Bucuresti, la 15 aprilie 2017, in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, a anuntat federatia pe site-ul oficial.

Banca Europeana de Investitii acorda Romaniei un imprumut de 1 miliard de euro pentru cofinantarea proiectelor de infrastructura de transport cu fonduri europene

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda un imprumut de un miliard de euro pentru cofinantarea proiectelor prioritare de infrastructura de transport cu Fonduri Structurale si de Investitii EFSI) in valoare totala de 6,8 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat de presa. Aceste proiecte urmeaza sa fie implementate pe intreg teritoriul Romaniei in perioada de programare UE 2014-2020.

Stadionul de 1o milioane de euro ridicat la Arad. Structura metalica a acoperisului este o premiera tehnica la nivel national

Aradul va avea din 2018 un stadion incadrat la categoria 1A, nivelul maxim pentru astfel de constructii in Romania. Va avea o capacitate de 12. 700 de locuri.

Fosta judecatoare de la inalta Curte de Casatie si Justitie, cere daune pentru un titlu de proprietate neemis de 26 de ani. Ar putea castiga 2,1 milioane de euro

Fostul magistrat Elena Circei, pensionat in 2015 prin decret prezidential, cere despagubiri de 70. 000 de euro pentru un titlu de proprietate neemis tip de 26 de ani, desi exista o hotarare judecatoreasca in acest sens. Prefectul Carmen Ichim declara ca sansele statului de a castiga acest proces, in calitate de parte reclamata, sunt foarte mici.

Fosta judecatoare de la inalta Curte de Casatie si Justitie cere daune pentru un titlu de proprietate neemis de 26 de ani. Ar putea castiga 2,1 milioane de euro

Fostul magistrat Elena Circei, pensionat in 2015 prin decret prezidential, cere despagubiri de 70. 000 de euro pentru un titlu de proprietate neemis tip de 26 de ani, desi exista o hotarare judecatoreasca in acest sens. Prefectul Carmen Ichim declara ca sansele statului de a castiga acest proces, in calitate de parte reclamata, sunt foarte mici.

FC Barcelona anunta incasari record de 708 milioane de euro in sezonul 2016-2017

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a incheiat exercitiul contabil in sezonul 2016-2017 cu incasari record in valoare de 708 milioane euro, care ii permit sa declare un beneficiu dupa impozitare de 18 milioane euro, a anuntat, luni, clubul catalan de fotbal, citat de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )