Libnet.ro
UNICEF

05:00

Contract pe 15 ani intre Airbus si IAR Ghimbav

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contract pe 15 ani intre Airbus si IAR Ghimbav

Grupul francez Airbus si IAR Ghimbav au semnat la Paris, contractul definitiv de colaborare exclusiva pe o perioada de 15 ani. continuă pe Ziarul Bursa

Airbus si IAR au semnat contractul definitiv de colaborare pe 15 ani pentru elicopterul H215M

Airbus si IAR Ghimbav au semnat pe 6 noiembrie 2018 Contractul definitiv de colaborare exclusiva pe o perioada de 15 ani, document ale carui principii au fost stabilite prin semnarea unui acord initial, pe 24 august 2017, la Bucuresti, in prezenta presedintilor Frantei si Romaniei.

Dragnea: Nu m-am mai vazut cu Petre Pitis de peste 10-15 ani. Fals: au vanat impreuna, acum patru ani, 19 mistreti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, dupa publicarea primului episod al investigatiei Teleorman Leaks, ca nu s-a mai vazut sau nu a mai vorbit cu directorul general al firmei TelDrum, Petre Pitis, de peste 10-15 ani. il contrazic insa chiar documentele din valiza ajunsa la Rise Project: pe 4 ianuarie 2014, cei doi au participat la o vanatoare unde au impuscat 19 mistreti.

Airbus si IAR, contract de colaborare pe 15 ani

Grupul francez Airbus si IAR Ghimbav au semnat in 6 noiembrie, la Paris, contractul definitiv de colaborare exclusiva pe o perioada de 15 ani, document ale carui principii au fost stabilite prin semnarea unui acord initial, pe 24 august 2017, la Bucuresti, in prezenta presedintilor Frantei si Romaniei, a anuntat miercuri compania franceza.

Airbus a semnat cu IAR Ghimbav contractul definitiv de colaborare pe 15 ani pentru elicopterul H215M

Airbus si IAR Ghimbav au semnat pe 6 noiembrie 2018 Contractul definitiv de colaborare exclusiva pe o perioada de 15 ani, document ale carui principii fusesera stabilite prin semnarea unui acord initial in august 2017, la Bucuresti, in prezenta presedintilor Frantei si Romaniei. Potrivit Contractului definitiv de colaborare, IAR este contractor principal pentru H215M pentru orice comanda viitoare din partea Ministerului roman al Apararii avand ca scop inlocuirea flotei imbatranite. Reamintim ca Airbus s-a aratat de mai multe ori nemultumita ca nu exista comenzi ferme de la statul roman, existand si amenintari cu o posibila inchidere a liniei se asamblare.

Inflatia din Turcia, cea mai mare din ultimii 15 ani

Preturile de consum au crescut cu 25% in octombrie Preturile de consum din Turcia au crescut cu 25% in octombrie cel mai important avans din ultimii 15 ani), dar cea mai mare dificultate este ca banca centrala sa nu cedeze presiunii de a reduce dobanzile in mod prematur, in conditiile in care inflatia va incepe sa incetineasca anul viitor, potrivit analistilor, relateaza CNBC.

Un adolescent de 15 ani si-a ucis mama in timp ce dormea. Motivul pentru care a recurs la acest gest e socant

Un adolescent din Florida, in varsta de 15 ani, si-a ucis mama fiindca l-a certat ca a luat note mici la scoala. Gregory Logan Ramos a asteptat ca mama lui, Gail Cleavenger, de 46 de ani, sa adoarma,.

O eleva de 15 ani este cercetata penal dupa ce s-a batut cu o colega de clasa

O eleva de 15 ani de la un liceu din Ramnicu Valcea este cercetata penal pentru lovire sau alte violente dupa ce a agresat o colega de clasa, a precizat luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )