Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 . continuă pe B1

Victor Ponta, despre legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Un caz mai mare de coruptie mai mare in ultimii 28 de ani nu exista

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara ca, daca ar iesi la iveala documente privind legatura lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, am asista la cel mai mare caz de coruptie din ultimii 28 de.

Teleormanleaks. Cum ii cerea fiul lui Dragnea directorului Tel Drum bani de ulei de masina

Mai multe emailuri publicate de jurnalistii de la Rise Porject arata cum in anul 2010, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, ii cerea directorului Tel Drum sa-i plateasca facturile personale, pentru intretinerea masinii.

Sotul sefei CSM, despre Tel Drum: Un client ca oricare altul / Colaborarea a fost publica

Avocatul Gil Vasile, sotul presedintelui CSM Simona Marcu, transmite, pentru Mediafax, referitor la banii primiti de la Tel Drum, ca firma a fost un client ca oricare altul si ca raporturile financiare cu aceasta societate au fost declarate integral in raportarile fiscale.

Liviu Dragnea, despre sustinerea PSD pentru un nou sef la ASF: Este o situatie delicata (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca PSD a decis sa-l sustina mai degraba pe Leonardo Badea, si nu pe Viorel Stefan la conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF). Social-democratii vor lua o.

Liviu Dragnea, despre TelkeormanLeaks: Nu am nicio legatura cu acea valiza, poze cu mine sunt mii, nu stiu cum au ajuns acolo (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a vorbit, luni, dupa excluderile din sedinta Comitetului Executiv Central al partidului, si despre dezvaluirile facute de jurnalistii Rise Project cu privire la.

Teleormanleaks. CTP: Era acolo ceva care sa nsemne condamnarea lui Liviu Dragnea? Eu nu vad!

Rise Project ar trebui sa predea DNA documentele primite despre Tel Drum, spune Cristian Tudor Popescu. in opinia jurnalistului, din ceea ce au prezentat pana acum cei de la Rise Project nu rezulta ca ar fi probe care sa fie folosite in dosar sau care sa duca la intarirea acestuia.

Teleormanleaks. Brazilia sau Columbia? Unde e facuta poza in care apare Liviu Dragnea (FOTO)

Lovitura pentru Liviu Dragnea si apropiatii sai implicati in Dosarul Tel Drum! Jurnalistii de la RISE Project au anuntat ca au intrat in posesia unei valize pline cu documente despre seful PSD si.

TeleormanLeaks Dragnea: DNA sa investigheze. Eu nu am nicio legatura cu valiza. Tel Drum nu mi-a platit nimic

Liviu Dragnea a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, referitor la scandalul privind afacerile Tel Drum, ca DNA nu are decat sa investigheze cazul daca documentele prezentate de Rise Project sunt reale. El a reafirmat ca nu are nicio legatura cu valiza si cu Tel Drum.

Ponta spune ca nu e n spatele dezvaluirilor privind Teleormanleaks: Toata lumea stie ca Tel Drum este o caracatita de sifonat bani publici coordonata de Dragnea

Fostul prieten politic al lui Liviu Dragnea, Victor Ponta scrie luni, pe Facebook, ca l-a amuzat gluma care s-a viralizat pe retelele sociale si in care apare ca fiind personajul care a lasat valiza cu documentele Tel Drum pentru a fi descoperita de jurnalistii de la Rise Project, dar precizeaza ca nu are nicio legatura cu noul scandal din jurul liderului PSD sau cu afacerile acestuia. Fostul premier mai spune ca toata lumea stie ca Tel Drum s-a dezvoltat prin contracte cu statul si s-a extins ca o caracatita de sifonat bani publici si ca in spatele ei se afla actualul presedinte al social-democratilor.

Prima fotografie cu Liviu Dragnea in Brazilia: O valiza cu informatii incriminatorii din compania Tel Drum, ascunse de DNA, a ajuns pe mana jurnalistilor RISE (FOTO, VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project anunta ca au intrat in posesia unei valize cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au perchezitionat fizic si in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )