Libnet.ro
UNICEF

13:00

Contract de 20 milioane euro pentru reintroducerea tramvaiului la Resita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contract de 20 milioane euro pentru reintroducerea tramvaiului la Resita

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest si Primaria Municipiului Resita au semnat contractul de finantare pentru Modernizarea transportului public electric si amenajarea infrastructurii de transport nemotorizat in municipiul Resita, proiect in valoare totala de aproape 20 milioane de euro, care prevede reintroducerea tramvaiului electric in oras. continuă pe Ziarul Bursa

Resita a obtinut primele 20 de milioane de euro pentru reintroducerea tramvaiului. inca trei contracte vor fi semnate in lunile urmatoare

Primaria Resita si ADR vest au semnat contractul de finantare, in valoare de aproape 20 de milioane de euro pentru reintroducerea tramvaiului la Resita.

Investitie de 20 de milioane de euro intr-un sat din Caras-Severin. Ce a facut primarul ca sa vina investitorul

Un sat din judetul Caras-Severin ar putea beneficia de o investitie de peste 20 de milioane de euro. in localitatea Sosdea, din comuna Maureni, investitorul strain detine deja circa 500 de hectare de teren agricol.

Universitatea Politehnica a primit un imprumut de 25 de milioane de euro, pentru o cladire noua in campusul universitar

Banca Europeana de Investitii BEI) a convenit sa acorde 25 de milioane de euro pentru reamenajarea campusului Universitatii Politehnice din Bucuresti UPB), pentru construirea unei noi cladiri.

VIDEO Pesti morti pe raul Timis din cauza poluarii de la o statie de epurare. Cum a esuat lamentabil un proiect de 6 milioane de euro pentru curatarea apei

La sfarsitul saptamanii trecute, mai multi localnici din satul Jabar au filmat si postat pe Facebook imagini cu zeci de pesti morti pe raul Timis, in aval de statia de epurare a municipiului Lugojului.

Finantele au accesat imprumuturi de 90 milioane euro de la BIRD

Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice MFP) si cei ai Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) au semnat, astazi, doua acorduri de imprumut in valoare totala de 90 milioane de euro pentru reducerea riscurilor in situatii de urgenta, informeaza MFP.

Gerard Pique, condamnat sa returneze fiscului spaniol 2,1 milioane euro

Gerard Pique, jucatorul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, va trebui sa returneze peste 2,1 milioane euro fiscului spaniol, dupa confirmarea condamnarii sale pentru frauda fiscala legata de drepturile sale de imagine, au anuntat, miercuri, surse judiciare, citate de AFP.

Franta introduce o eco-taxa cuprinsa intre 1,50 si 18 euro pentru biletele de avion

Guvernul francez a anuntat marti introducerea, incepand cu 2020, a unei eco-taxe cuprinsa intre 1,50 si 18 euro pentru biletele de avion la plecarile din Franta, scrie AFP.

Huawei a renuntat la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in scoli: Ce firme au ramas in cursa

Filiala din Romania a grupului chinez Huawei a renuntat, in data de 28 iunie, la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in 4. 500 de scoli, la 4 zile dupa ce s-a plans la CNSC din cauza ca oferta le-a fost descalificata, arata un document publicat in Sistemul electronic de achizitii publice SICAP). Amintim ca si consortiul condus de Orange, al doilea ofertant, s-a retras din procedura de achizitie dupa o contestatie fara succes, astfel incat in cursa a ramas un singur posibil castigator. Vezi in articol cine este acesta.

Romania, doua acorduri de imprumut cu BIRD in valoare cumulata de 90 de milioane de euro

Romania a semnat, miercuri, cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) doua acorduri de imprumut, unul in valoare de 50 de milioane de euro, pentru Proiectul privind imbunatatirea rezilientei si a raspunsului la situatii de urgenta, si al doilea, in valoare de 40 de milioane de euro, pentru Proiectul privind consolidarea infrastructurii si a pregatirii pentru situatii critice de urgenta.

ACORD SUSTINUT DE FEIS, PILONUL CENTRAL AL PLANULUI JUNCKER 25 milioane euro de la BEI pentru reamenajarea campusului UPB

Banca Europeana de Investitii BEI) finanteaza cu 25 de milioane de euro reamenajarea campusului Universitatii Politehnice din Bucuresti UPB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )