Libnet.ro
UNICEF

16:30

Contractul de executie a lucrarilor de extindere a Parcului Industrial Tetarom I a fost semnat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contractul de executie a lucrarilor de extindere a Parcului Industrial Tetarom I a fost semnat

Contractul de execu and tie a lucrarilor de construire aferente extinderii Parcului Industrial Tetatrom I a fost semnat astazi de catre pre and sedintele Consiliului Jude and tean Cluj, Horea Uioreanu, ca reprezentant al beneficiarului and si Ioan A and schilean, reprezentant al asocierii care a ca and stigat licita and tia, informeaza un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca se extinde

Parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca va fi extins cu 12 hectare, in urma unei investitii de 42 de milioane de lei, din care jumatate va fi asigurata din fonduri europene, iar restul va proveni din bugetul Consiliului Judetean Cluj, informeaza Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa in care a semnat contractual de demarare a lucrarilor, ca acestea vor incepe in luna iunie si vor dura 17 luni.

Investitiile europene ajuta Parcul Industrial Tetarom I din Cluj sa se extinda cu inca 12 hectare

Parcul industrial Tetarom I din Cluj urmeaza sa fie extins cu 12 hectare, ca urmare a unei investitii de 42 de milioane de lei, care va fi acoperita in proportie de jumatate din fonduri europene, iar restul din bugetul Consiliului Judetean Cluj.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )