Libnet.ro
UNICEF

14:45

Parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca se extinde

România Liberă România Liberă,
Parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca se extinde

Parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca va fi extins cu 12 hectare, in urma unei investitii de 42 de milioane de lei, din care jumatate va fi asigurata din fonduri europene, iar restul va proveni din bugetul Consiliului Judetean Cluj, informeaza Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa in care a semnat contractual de demarare a lucrarilor, ca acestea vor incepe in luna iunie si vor dura 17 luni. continuă pe România Liberă

Investitiile europene ajuta Parcul Industrial Tetarom I din Cluj sa se extinda cu inca 12 hectare

Parcul industrial Tetarom I din Cluj urmeaza sa fie extins cu 12 hectare, ca urmare a unei investitii de 42 de milioane de lei, care va fi acoperita in proportie de jumatate din fonduri europene, iar restul din bugetul Consiliului Judetean Cluj.

Un apartament cu doua camere in cel mai cautat cartier din Cluj-Napoca costa 35.000 de euro

In topul celor mai cautate cartiere pe segmentul vanzarilor de apartamente, alcatuit de portalul imobiliare. ro, in Cluj-Napoca pe primul loc se afla Marastiul. Pe un apartament cu doua camere, de circa 50 de metri patrati, se cere 35. 000 de euro.

Concert caritabil in sprijinul copiilor de la groapa de gunoi a orasului Cluj-Napoca

Reportajele in Premiera inspira oamenii sa se implice in comunitatile din care fac parte. Trei artisti din Cluj Napoca au sustinut aseara un concert caritabil prin care au strans bani pentru a-i ajuta pe.

Tanar din Cluj, depistat de politisti conducand cu 208 Km/h pe Autostrada Transilvania

Un barbat de 29 de ani din Cluj Napoca a fost depistat de politistii din cadrul IGPR - Biroul de Politie Autostrada Transilvania, in timp ce conducea cu viteza de 208 Km/h, informeaza duminica un comunicat transmis de IGPR, citat de Agerpres.

James Blunt va concerta la Cluj-Napoca pe 31 octombrie, la inaugurarea Salii Polivalente

Cantaretul britanic James Blunt va concerta pe 31 octombrie la Cluj-Napoca, la inaugurarea Salii Polivalente din municipiuPrimarul Emil Boc a spus ca lucrarile la Sala Polivalenta vor fi gata in 15 septembrie,.

FOTO Cum arata cea mai mare sala polivalenta din Romania. A costat 88 de milioane de lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi inaugurata la jumatatea lunii septembrie, fiind cu cele 7. 300 de locuri, cea mai mare astfel de sala din Romania. Sala Polivalenta din Bucuresti are 5. 300 de locuri. Valorarea totala a investitiilor a fost de 88 de milioane de lei, cu circa 30 de milioane mai mult decat estimarea initiala.

Contractul de executie a lucrarilor de extindere a Parcului Industrial Tetarom I a fost semnat

Contractul de execu and tie a lucrarilor de construire aferente extinderii Parcului Industrial Tetatrom I a fost semnat astazi de catre pre and sedintele Consiliului Jude and tean Cluj, Horea Uioreanu, ca reprezentant al beneficiarului and si Ioan A and schilean, reprezentant al asocierii care a ca and stigat licita and tia, informeaza un comunicat remis redactiei.

James Blunt vine la Cluj pe 31 octombrie. Concertul sau inaugureaza Sala Polivalenta de langa Cluj Arena

Organizatorii Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania - TiMAF 2014 au anuntat azi, 21 mai, ca britancul James Blunt va concerta la Cluj-Napoca pe 31 octombrie si ca artistul a inclus, in exclusivitate, Romania in turneul sau mondial, Moonlanding World Tour 2014.

James Blunt vine la Cluj pe 31 octombrie. Concertul sau inaugureaza cea mai mare Sala Polivalenta din tara

Organizatorii Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania - TiMAF 2014 au anuntat azi, 21 mai, ca britancul James Blunt va concerta la Cluj-Napoca pe 31 octombrie si ca artistul a inclus, in exclusivitate, Romania in turneul sau mondial, Moonlanding World Tour 2014.

Pact pentru inovare la Cluj-Napoca

Presedintele Fortei Civice Cluj, Gabriela Radoiu, face un apel catre autoritatile locale pentru armonizarea strategiilor legate de proiectele care vizeaza inovarea.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )