Libnet.ro
UNICEF

09:00

Contradictie Iohannis-Orban pe tema iesirii din casa a celor de peste 65 de ani:Am vazut ca s-a rostogolit o informatie care nu e adevarata

Adevărul Adevărul,
Contradictie Iohannis-Orban pe tema iesirii din casa a celor de peste 65 de ani:Am vazut ca s-a rostogolit o informatie care nu e adevarata

Premierul si presedintele Romaniei au dat declaratii diferite referitoare la restrictiile care vor fi aplicate persoanelor de peste 65 de ani, adica daca acestea vor putea sau nu sa mai iasa din casa intr-un anumit interval orar. continuă pe Adevărul

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Adevaratul formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa

Pana acum, in mediul online s-au aratat conditiile si noile masuri prevazute de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Iata cum arata declaratia pe proprie raspundere pe care unii romani sunt datori sa o detina! Formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa Pana acum, au fost aduse la cunostinta romanilor noile masuri .

Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei! Nu ma intereseaza scuzele

Tensiunile dintre concurenti s-au dus, dar acum vin in prim-plan socotelile cu moderatorul emisiunii. Liderul baietilor din casa Puterea Dragostei a calcat-o pe coada pe Andreea Mantea. Ce i-a reprosat prezentatoarea si cum s-a jucat tanarul cu nervii ei? Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei Discutiile neincetate intre concurenti au parasit .

Digi24: Prima noapte in care romanii nu au avut voie sa iasa din casa dupa 22:00. Reactia cetatenilor prinsi pe strada: E o prostie chestia asta

A fost prima noapte in care romanii nu au mai avut voie sa iasa din casa decat pentru a merge la serviciu sau pentru urgente. Respectarea noii reguli a fost verificata de politisti pe toate strazile din tara. Nu toti cei verificati au avut documentele care sa le permita sa scape de amenzile de pana la 5. 000 de lei.

Ultima ora! Un roman a fost gasit mort in apartamentul sau din Italia. in ce conditii a fost scos barbatul din casa

Un roman in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria locuinta, dupa ce vecinii nu-l mai vazusesera de 4 zile. Potrivit cunostintelor, barbatul locuia singur intr-un apartament din Torino, de pe strada Bignone a Pinerolo. Cum a fost gasit romanul Vecinii, care obisnuiau sa-i duca barbatului roman mancare si sa-l ajute .

Cum platesti factura la Digi |RCS-RDS fara sa iesi din casa. O poti primi si pe WhatsApp

Digi |RCS-RDS recomanda plata facturilor online in perioada asta. Daca n-ai activat-o inca, e in regula, o poti face destul de usor. Din fericire, pentru perioada in care traim, sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )