Libnet.ro
UNICEF

05:30

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Playtech Playtech,
Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din . continuă pe Playtech

Adevaratul formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa

Pana acum, in mediul online s-au aratat conditiile si noile masuri prevazute de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Iata cum arata declaratia pe proprie raspundere pe care unii romani sunt datori sa o detina! Formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa Pana acum, au fost aduse la cunostinta romanilor noile masuri .

Raed Arafat explica strategia Romaniei in plina pandemie de coronavirus, de la 21.00, la Antena 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, vine duminica seara, de la ora 21:00, la Antena 3, unde va raspunde celor mai importante intrebari care ii framanta pe romani, in plina criza provocata de coronavirus.

Iordania impune interdictia de a iesi din casa

Iordania va impune, incepand de sambata dimineata, interdictia iesirii din casa la nivel national pe.

Cum platesti factura la Digi |RCS-RDS fara sa iesi din casa. O poti primi si pe WhatsApp

Digi |RCS-RDS recomanda plata facturilor online in perioada asta. Daca n-ai activat-o inca, e in regula, o poti face destul de usor. Din fericire, pentru perioada in care traim, sunt.

Utile: Cum sa te protejezi de coronavirusul COVID-19 atunci cand iesi afara; Te plictisesti in casa? Cele mai bune carti care ar trebui citite.

Descopera: Cum sa te protejezi de coronavirusul COVID-19 atunci cand iesi din casa * Click: Te plictisesti in casa? Cele mai bune carti care ar trebui citite * Doctorul Zilei: Testul care iti spune daca ai putea avea aceasta boala de plamani * Diva Hair: Ce s-ar intampla cu omenirea, daca s-ar limita doar la activitatile strict necesare * Click: 10 lucruri pe care le poti face acum pentru casa ta.

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

Digi 24, moment fara precedent. Ce s-a intamplat in timpul declaratiilor lui Raed Arafat, la MAI

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. Declaratiile au fost difuzate de majoritatea posturilor .

Raed Arafat: Sistemul medical se adapteaza. Grija cea mare e sa nu ne moara alti pacienti din cauza COVID 19, cu alte patologii

Spitalele se vor organiza pentru a primi pacientii cu coronavirus, in cazul in care numarul imbolnavirilor va creste, a spus Raed Arafat, la Antena 3, aratand ca exista deja implementate reguli stricte la nivelul unitatilor sanitare.

Rutina lui Raed Arafat la sosirea acasa, pentru a evita transmiterea coronavirus: Virusul nu se ia de pe haine

Raed Arafat a explicat, la Antena 3, care este rutina lui, la revenirea la domiciliu, pentru a evita raspandirea infectiei cu coronavirus.

Raed Arafat: Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate cu coronavirus inseamna ca atatea sunt

Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Romania arata ca atatea sunt, a atras atentia Raed Arafat, la Antena 3, unde a vorbit despre pandemia de COVID 19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )