Libnet.ro
UNICEF

17:30

Contradictii uriase pe inchiderea mall-urilor. Orban, anunt de ultima ora, dupa declaratiile Ralucai Turcan

Antena3 Antena3,
Contradictii uriase pe inchiderea mall-urilor. Orban, anunt de ultima ora, dupa declaratiile Ralucai Turcan

Ludovic Orban se dezice de spusele vice-premierului, Raluca Turcan. Premierul exclude inchiderea mall-urilor in contextul pandemiei, desi varianta a fost exprimata public chiar de catre colega sa de Guvern. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Cand vine iarna in Romania. ANM, anunt de ultima ora pentru toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei au emis o noua prognoza. Cum e vremea in toata tara si cand va veni iarna in Romania? Care sunt detaliile indicate de specialisti pentru acest sezon rece? Anunt ANM: cand vine iarna in Romania? Vremea se mai mentine calda pana la finele lunii octombrie, iar ultima luna .

Cum au zburat 10 milioane de euro din buzunarul lui Gigi Becali! Decizie de ultima ora in instanta

Gigi Becali primeste lovitura dupa lovitura in startul acestui sezon, iar bugetul FCSB este serios afectat. Este al treilea an in care nu vin banii din grupele cupelor europene. in plus, nu sunt oferte pe numele fotbalistilor de la echipa care termina sezonul trecut de Liga 1 pe locul 5. Becali spera sa isi refaca .

Lista statelor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Decizie de ultima ora a Comitetului National pentru situatii de Urgenta

Oficialii au indicat statele si zonele cu risc epidemiologic ridicat. Pe langa actualizarea listei, Comitetul National pentru situatii de Urgenta a mai venit in prim-plan cu o noua hotarare. Noi detalii despre purtarea mastii in spatii deschise. Care sunt exceptiile? Lista statelor si zonelor cu risc epidemiologic. Decizie si precizari CNSU Comitetul National pentru Situatii .

Ultima ora. Explozie puternica cu morti, intr-un bloc din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Zi neagra pentru zeci de cetateni din Captiala, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament situat intr-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiu. Proprietarul locuintei a fost gasit mort, iar alti zeci de vecini au fost evacuati din cladire. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta. Care este cauza incendiului Potrivit primelor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )