Libnet.ro
UNICEF

05:30

Contribuabilii mai au la dispozitie doar o saptamana sa depuna Declaratia Unica

Hotnews Hotnews,
 Contribuabilii mai au la dispozitie doar o saptamana sa depuna Declaratia Unica

Contribuabilii mai au la dispozitie doar o saptamana pentru a depune Declaratia Unica, termenul de depunere fiind la sfarsitul lunii iulie 31. 2019), potrivit anuntului Agentiei Nationale de Administrare Fiscala de pe site-ul institutiei, dupa ce Guvernul a mutat termenul de depunere, care initial era la mijlocul lunii martie, in conditiile in care contribuabilii s-au plans ca site-ul ANAF pica frecvent si nu-si pot depune formularele online. continuă pe Hotnews

A inceput numaratoarea inversa. Contribuabilii mai au la dispozitie 10 zile sa depuna Declaratia Unica

Contribuabilii mai au la dispozitie numai 10 zile pentru a depune Declaratia Unica, termenul-limita fiind data de 31 iulie 2019. Adevarul a realizat un ghid cu tot ce trebuie sa stii.

Romanii mai au doar 10 zile sa depuna Declaratia Unica la ANAF. Cine este obligat sa o completeze

Contribuabililor le-au mai ramas doar 10 zile la dispozitie pentru a putea depune Declaratia Unica. Iata ce trebuie sa stii inainte de termenul-limita! Declaratia Unica, termen-limita, peste 10 zile Contribuabilii mai au doar 10 zile la dispozitie pentru a putea depune Declaratia Unica. Utimul termen este de 31 iulie, iar adevarul. ro a realizat un ghid .

Atentie, romani: DECLARATIA UNICA 2019, ANAF, termen limita 31 iulie!

Declaratia unica 2019 se depune pana la 31 iulie 2019, acesta fiind termenul limita stabilit. TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PACATE A FACUT INFARCT! ROMANIA E iN STARE DE SOC Initial,.

Declaratia Unica 2019, in raspunsuri oferite de ANAF: Drepturi de autor, dividende, chirii

Cu o saptamana inainte de termenul de depunere a declaratiei unice, ANAF a oferit miercuri raspunsuri la intrebari puse de contribuabilii interesati, pe Facebook: dividende, drepturi de autor, chirii si alte situatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )