Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romanii mai au doar 10 zile sa depuna Declaratia Unica la ANAF. Cine este obligat sa o completeze

Playtech Playtech,
Romanii mai au doar 10 zile sa depuna Declaratia Unica la ANAF. Cine este obligat sa o completeze

Contribuabililor le-au mai ramas doar 10 zile la dispozitie pentru a putea depune Declaratia Unica. Iata ce trebuie sa stii inainte de termenul-limita! Declaratia Unica, termen-limita, peste 10 zile Contribuabilii mai au doar 10 zile la dispozitie pentru a putea depune Declaratia Unica. Utimul termen este de 31 iulie, iar adevarul. ro a realizat un ghid . continuă pe Playtech

A inceput numaratoarea inversa. Contribuabilii mai au la dispozitie 10 zile sa depuna Declaratia Unica

Contribuabilii mai au la dispozitie numai 10 zile pentru a depune Declaratia Unica, termenul-limita fiind data de 31 iulie 2019. Adevarul a realizat un ghid cu tot ce trebuie sa stii.

Ionela e studenta si s-a apucat intr-o zi sa cerseasca cu romii in Franta. Dupa doar cateva zile a descoperit ceva uluitor: Am intrat intr-o camera si acolo erau cu zecile! in dragoste, in razboi, totul e posibil

Ionela s-a apucat intr-o zi sa cerseasca cu romii in Franta. Dupa doar cateva zile a descoperit ceva uluitor: Am intrat intr-o camera si acolo erau cu zecile! Nu totul e adevarat Ionela Galbau are.

VIDEO Olanda, responsabila in proportie de doar 10% pentru masacrul din Srebrenica

Curtea Suprema din Olanda a decis ca statul olandez este partial responsabil pentru moartea a 350 de oameni care au fost ucisi in masacrul de la Srebrenica, din Bosnia. Judecatorii au decis ca trupele olandeze sunt vinovate in proportie de doar 10% argumentand ca cel mai probabil soldatii olandezi care faceau parte din trupele ONU de mentinere a pacii ar fi putut preveni masacrul.

Romanii pot doar visa! Cati bani castiga un neamt dupa ultima majorare a salariilor din Germania

Veniturile angajatilor germani au crescut anul trecut cu 3%, in urma majorarii salariilor si a cresterii numarului de muncitori calificati, care in general au salarii mai mari, se arata intr-un raport publicat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )