Libnet.ro
UNICEF

07:45

Controale n toate maternitatile din tara ncepnd din 15 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Controale n toate maternitatile din tara ncepnd din 15 ianuarie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, ca a semnat ordinul prin care se vor declansa controale privind infectiile nosocomiale in toate maternitatile din tara, precizand ca verificarile vor incepe, cel mai probabil, din 15 ianuarie. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii: Control la toate maternitatile din tara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca au avut loc discutii cu sindicatele pe care le-a asigurat ca nu vor fi pierderi salariale. Ministrul a avut un mesaj ferm pentru sindicate, pe.

Ministrul Sanatatii anunta CONTROALE in maternitatile din TOATA TARA: Cand vor incepe verificarile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca probabil din 15 ianuarie vor incepe controale in maternitatile din toata tara. Este vorba despre.

Parlamentul britanic va vota asupra acordului Brexit pe 15 ianuarie

Premierul britanic Theresa May va supune acordul Brexit votului din Parlament pe 15 ianuarie , relateaza BBC citand surse guvernamentale.

Votul pentru ratificarea acordului de Brexit, in 15 ianuarie

Comisia Europeana nu vrea sa renegocieze acordul de retragere incheiat cu Londra Votul in Camera Comunelor din Marea Britanie pentru ratificarea acordului privind retragerea tarii din UE, pe care premierul Theresa May l-a negociat cu autoritatile de la Bruxelles urmeaza sa aiba loc la data de 15 ianuarie, potrivit unor surse guvernamentale citate de presa straina.

Saptamani de foc pentru premierul britanic. Votul cu privire la ratificarea acordului Brexitului, pe 15 ianuarie

Votul in camera Comunelor cu privire la ratificarea acordului retragerii pe care Theresa May l-a negociat cu Bruxellesul urmeaza sa aiba loc la 15 ianuarie, potrivit unor surse guvernamentale citat de BBC, relateaza Reuters.

Este oficial: Soarta acordului privind Brexit va fi decisa pe 15 ianuarie! Premierul Theresa May, in fata celui mai important test de la investitura

Theresa May, premierul din Marea Britanie, va cere votul Parlamentului din arhipelag pentru acordul privind Brexit marti, 15 ianuarie 2019, potrivit BBC preluat de Reuters. Initial votul trebuia sa aiba loc in.

Parlamentul britanic va supune la vot pe 15 ianuarie acordul de retragere privind Brexitul

Votul in parlamentul de la Londra asupra acordului privind Brexitul va avea loc marti, 15 ianuarie, a anuntat luni postul BBC, citand surse guvernamentale britanice. Pentru a evita o infrangere in.

Timis: In vama Cenad se asteapta 40 de minute pentru iesirea din tara

La punctul de frontiera cu Ungaria Cenad-Kiszombor sunt deschise, sambata, toate cele trei benzi pe sensul de iesire din tara, timpul de asteptare fiind de circa 40 de minute.

VREMEA. Adevaruri ascunse. Prognoza meteo din batrani, pentru luna ianuarie

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna ianuarie. Ne asteapta o vreme schimbatoare, cu ninsori, dar si ploi, cu zile foarte geroase si.

Trafic crescut de zece ori la iesirea din tara prin Nadlac II, asteptare de 3 ore pentru trecerea frontierei

Aproape 50. 000 de persoane au iesit din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II in ultimele 24 de ore, de zece ori mai multe decat in zilele obisnuite, sambata lucrandu-se peste capacitatea infrastructurii, pe noua benzi de iesire, in timp ce soferii asteapta trei ore in coloane care ajung la cinci kilometri lungime pe autostrada A1, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )