Libnet.ro
UNICEF

06:00

VREMEA. Adevaruri ascunse. Prognoza meteo din batrani, pentru luna ianuarie

Antena3 Antena3,
VREMEA. Adevaruri ascunse. Prognoza meteo din batrani, pentru luna ianuarie

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna ianuarie. Ne asteapta o vreme schimbatoare, cu ninsori, dar si ploi, cu zile foarte geroase si. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu (PSD): Noi nu avem ce sa discutam cu partenerii nostri din Europa pentru ca nu avem ministri

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a declarat, joi, ca Guvernul Romaniei nu are ce discuta cu partenerii din Europa, pentru ca nu are ministri, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a.

Prognoza meteo: Un val de aer polar loveste Romania. Unde se anunta ger naprasnic si ninsori, cat tine vremea rea

Vremea se raceste in urmatoarele zile, iar gerul Bobotezei loveste Romania. Un val de aer polar va cuprinde centrul, estul Europei si Balcanii. Temperaturile vor scadea brusc la minus 13, minus 14 grade.

Prognoza meteo joi 3 ianuarie: Ninsori si temperaturi mai scazute decat in mod obisnuit

Incepand cu joi, 3 ianuarie, vremea se raceste simtitor. In urmatoarele zile, temperaturile vor fi mai scazute decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, fiind tot mai frig de la o dimineata la alta. Meteorologii anunta ninsori in cea mai mare parte.

Prognoza meteo: Ninsori in aproape toata tara. Temperaturile vor ajunge la -15 grade Celsius

In weekend, vremea va fi rece, iar temperatura minima va ajunge la -15 grade in Maramures, Transilvania si Crisana, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), precizand ca, in aproape toata tara va ninge.

Prognoza meteo: Ninsori n aproape toata tara. Ct vor fi temperaturile minime

In weekend, vremea va fi rece, iar temperatura minima va ajunge la -15 grade in Maramures, Transilvania si Crisana, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), precizand ca, in aproape toata tara va ninge. in Capitala, se va inregistra un grad Celsius ziua si -6 noaptea.

Prognoza meteo pana pe 13 ianuarie. Temperaturile scad in toata tara

Potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, pana pe 13 ianuarie 2019, un val de ger si ninsori va lovi Romania in urmatoarele zile. VREMEA, conform ANM, va fi geroasa in aproape toata.

Prognoza meteo pentru luna ianuarie. Ce se intampla cu ninsorile

Vestile de la meteorologi pentru luna ianuarie nu sunt foarte bune. Va fi frig, iar primul episod a lovit deja Romania. De dimineata au fost -18 grade la Toplita, iar la Constanta porturile au fost inchise,.

Prognoza meteo pana pe 13 ianuarie:probabilitate de ploaie, lapovita si ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta, pentru perioada 31 decembrie - 13 ianuarie, temperaturi de 2-5 grade in majoritatea regiunilor tarii si o incalzire a vremii dupa data de 8 ianuarie. Probabilitatea de ploaie, lapovita si ninsoare este in fiecare zi. La munte se vor inregistra si minus 16 grade, noaptea.

Prognoza meteo: Cand loveste gerul Bobotezei. Cat de frig se anunta, unde fac ninsorile ravagii si de cand se incalzeste

Gerul incepe sa puna stapanire pe majoritatea regiunilor in urmatoarele zile, temperaturile urmand sa fie mai scazute in timpul noptilo. Noul anu aduce precipitatii mixte si slabe cantitativ, mai ales dupa 1 ianuarie, reiese din estimarile publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 31 decembrie 2018 - 13 ianuarie 2019.

Surpriza de proportii pe axa Washington-Ankara: O delegatie americana se va intalni cu mai multi ministri din Turcia pentru a discuta despre extradarea lui Fethullah Gulen

O delegatie americana se va intalni cu o serie de oficiali turci, pentru a discuta celebra despre celebra cerere de extradare a lui Fethullah Gulen, pe care Turcia il acuza ca s-ar fi aflat in spatele puciului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )