Libnet.ro
UNICEF

01:05

Controale in toate sectiile ATI din judetul Hunedoara. Saloanele spitalelor sunt verificate tehnic si sanitar

Adevărul Adevărul,
Controale in toate sectiile ATI din judetul Hunedoara. Saloanele spitalelor sunt verificate tehnic si sanitar

Toate sectiile ATI din judetul Hunedoara sunt verificate in aceste zile, in urma acestor controale urmand a fi elaborat un plan de conformare. continuă pe Adevărul

Toate sectiile spitalelor din judetul Mures racordate la prize de oxigen, verificate de autoritati dupa tragedia din Piatra-Neamt

Toate sectiile spitalelor din judetul Mures care sunt racordate la prize de oxigen sunt verificate de de echipe mixte formate din reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Horea al.

Situatie critica in spitalele din judetul Hunedoara. Sectiile ATI au fost ocupate in totalitate

Sectiile de Anestezie si Terapie Intensiva ale spitalelor din judetul Hunedoara sunt ocupate in totalitate, arata o informare a Prefecturii Judetului Hunedoara.

Lista celor 27 de drumuri din judetul Hunedoara inchise traficului rutier pe durata iernii

27 sectoare de drumuri din judetul Hunedara vor fi inchise traficului rutier pe durata iernii, informeaza Consiliul Judetean Hunedoara.

Accident grav intr-un sat din judetul Hunedoara. Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu tractorul

Un barbat dintr-un sat al judetului Hunedoara a fost gasit mort, dupa ce s-a rasturnat cu tractorul cu care transporta lemne.

COVID-19 in judetul Hunedoara. Cati oameni au murit si unde sunt focare de infectie

Covid 19, situatia la zi in judetul Hunedoara. S-au inregistrat noi focare de infectie cu noul coronavirus, iar numarul decedatilor a crescut.

COVID-19 in judetul Hunedoara. Focare noi la Spitalul de Neuropsihiatrie Zam si la un club sportiv

COVID-19 in judetul Hunedoara. Focare noi au fost inregistrate la Spitalul de Neuropsihiatrie Zam si la un club sportiv din Geoagiu.

inca 7 localitati din judetul Constanta intra in carantina

Incepand cu data de 21 noiembrie, ora 20,00, alte sapte localitati din judetul Constanta vor intra i.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este ca saptamana viitoare sa intre in functiune inca 280 de locuri noi in sectiile ATI

In ciuda noilor masuri anti-COVID-19, cifrele pandemiei sunt in continuare ingrijoratoare. Spitalele sunt turate la maximum, sectiile de ATI pline, iar medicii se plang ca personalul este insuficient. in acest.

Cele 10 ventilatoare achizitionate de Primaria Alba Iulia pentru sectiile ATI, recuperate din fonduri UE

Municipiul Alba Iulia isi va recupera, din fonduri europene, cheltuielile realizate in urma achizitiei, in luna aprilie, a zece ventilatoare mecanice destinate sectiilor ATI, pentru tratarea cazurilor grave de.

intalnire cu specialistii pe tema echipamentelor din sectiile ATI, organizata de presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni

O intalnire cu expertii din domeniul sanitar pe tema echipamentelor specifice sectiilor de terapie intensiva va avea loc astazi, la Palatul Cotroceni, ea fiind anuntata de presedintele Klaus Iohannis, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )