Libnet.ro
UNICEF

16:00

Controale la toate spitalele de psihiatrie din tara. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Antena3 Antena3,
Controale la toate spitalele de psihiatrie din tara. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii va efectua controale la toate spitalele de psihiatrie din tara, a anuntat, luni, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Noi am finalizat ancheta privitoare la acest caz, dar controlul. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii va coordona personal ancheta interna de la masacrul din Sapoca. Anuntul facut de Sorina Pintea

Sorina Pintea, a anuntat ca se va duce la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca pentru a coordona ancheta desfasurata dupa ce un pacient a omorat, in noaptea de sambata spre.

Rasturnare de situatie in cazul masacrului de la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca. Pacientii omorati erau sedati in momentul cand criminalul a actionat

Informatii de ultima ora in cazul masacrului care a avut loc sambata noapte la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, Buzau. Se pare ca pacientii omorati de un coleg de salon, dormeau in momentul cand.

inca o persoana a murit in urma atacului de la Spitalul Sapoca, numarul deceselor ajungand la cinci. Directorul Spitalului a demisionat

Sorina Pintea a mentionat ca in acest caz a fost finalizata ancheta, insa vor fi controale la toate spitalele de psihiatrie din tara.

Anuntul facut de doctorul Mihai Craiu dupa ce o stewardesa a murit de encefalita rujeoloasa: Asta e mesajul de luat acasa!

Cunoscutul doctor MIhai Craiu reactioneaza dupa ce o stewardesa a murit din cauza unei encefalite rujeoloase. O veste tragica. Din care persoanele rationale pot invata ceva. Oponentii vaccinarii pot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )