Libnet.ro
UNICEF

05:00

Control la Spitalul Corabia dupa imaginile cu un batran stand pe jos si cerand ajutor

Hotnews Hotnews,
 Control la Spitalul Corabia dupa imaginile cu un batran stand pe jos si cerand ajutor

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a decis, duminica seara, trimiterea unei echipe de control a Directiei de Sanatate Publica DSP) Olt la Spitalul Orasenesc din Corabia, dupa ce online au aparut imagini cu un pacient filmat stand pe jos si cerand ajutor. continuă pe Hotnews

Ce spun pacientii de la Spitalul Corabia depre imaginile care au revoltat o tara intreaga: Le dai, te baga in seama, nu le dai, mori la usa lor

Incidentul petrecut la Spitalul Orasenesc Corabia, surprins si distribuit pe retelele de socializare, in care un pacient a cerut ajutorul medicilor dar a fost ignorat de catre acestianu pare a fi unul.

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa ce un batran a fost ignorat de medici la Spitalul Corabia. Ce tragedie s-a produs

Imagini cu un batran cazut pe holurile unui spital din Corabia au facut inconjurul retelelor de socializare. Postarile unei femei pe Facebook au starnit reactii dure din partea internautilor, dar si a actualului ministru, Vlad Voiculescu. Ministrul Sanatatii a dispus controale imediat, trimitand la fata locului Corpul de Control al Ministrului. Internautii reactioneaza dur la .

VLAD VOICULESCU: Amenzi pentru medicul de garda si asistenta de la Spitalul Corabia

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca DSP Olt a incheiat, luni dimineata, controlul efectuat la Spitalul Orasenesc Corabia, dupa ce online au aparut imagini cu un pacient filmat stand pe jos si cerand ajutor, medicul de garda si asistenta medicala fiind amendati contraventional.

Ancheta si amenzi la Spitalul Orasenesc din Corabia, dupa ce un pacient a fost filmat cazut pe hol

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a ordonat o ancheta la Spitalul Orasenesc din Corabia, dupa ce.

Imagini cu un batran cazut pe holul unui spital si cerand ajutor in timp ce spune ca asteapta de trei ore si a avut un accident vascular, postate pe Facebook -VIDEO

Imagini cu un batran care sta in genunchi pe holurile unui spital, neputand sa se ridice, au fost filmate si postate pe Facebook, cea care le-a realizat sustinand ca totul s-a intamplat la spitalul orasenesc din Corabia. in imaginile postate se vede cum cadre medicale care asista la ce i se intampla batranului ii cer acestuia sa se ridice singur pe scaun si il ghideaza, fara a-l ajuta, desi, in mod evident, varstnicul, care spune ca a suferit un accident vascular, abia se poate misca. Control la Spitalul Corabia dupa imaginile cu un batran stand pe jos si cerand ajutor.

Control la spitalul din Corabia dupa cazul batranului lasat sa agonizeze pe holuri

Ministrul Sanatatii a decis, duminica seara, trimiterea unei echipe de control a Directiei de Sanatate Publica DSP) Olt la Spitalul Orasenesc din Corabia, anunta institutia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )