Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce spun pacientii de la Spitalul Corabia depre imaginile care au revoltat o tara intreaga: Le dai, te baga in seama, nu le dai, mori la usa lor

B1 B1,
Ce spun pacientii de la Spitalul Corabia depre imaginile care au revoltat o tara intreaga: Le dai, te baga in seama, nu le dai, mori la usa lor

Incidentul petrecut la Spitalul Orasenesc Corabia, surprins si distribuit pe retelele de socializare, in care un pacient a cerut ajutorul medicilor dar a fost ignorat de catre acestianu pare a fi unul. continuă pe B1

Ce spun pacientii Spitalului Corabia: Le dai, te baga in seama, nu le dai, mori la usa lor. S-au aplicat primele sanctiuni

Corpul de control al ministrului Sanatatii a facut azi-noapte un control fulger la Spitalul Orasenesc Corabia, dupa ce mai multe imagini in care un pacient care a cerut ajutorul a fost ignorat au fost postate pe o retea de socializare. Ce spun pacientii.

Control la Spitalul Corabia dupa imaginile cu un batran stand pe jos si cerand ajutor

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a decis, duminica seara, trimiterea unei echipe de control a Directiei de Sanatate Publica DSP) Olt la Spitalul Orasenesc din Corabia, dupa ce online au aparut imagini cu un pacient filmat stand pe jos si cerand ajutor.

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa ce un batran a fost ignorat de medici la Spitalul Corabia. Ce tragedie s-a produs

Imagini cu un batran cazut pe holurile unui spital din Corabia au facut inconjurul retelelor de socializare. Postarile unei femei pe Facebook au starnit reactii dure din partea internautilor, dar si a actualului ministru, Vlad Voiculescu. Ministrul Sanatatii a dispus controale imediat, trimitand la fata locului Corpul de Control al Ministrului. Internautii reactioneaza dur la .

Simona Halep, aparitie rara. Nimeni nu credea ca o s-o vada asa, vreodata: imaginile care nu trebuie ratate

Cu o avere de 47 de milioane de euro, Simona Halep a fost cu punga de rafie la cumparaturi. Mai mult, celebra romanca nu s-a lasat pana cand nu a umplut-o. Imaginile surprinse cu jucatoarea de tenis fac inconjurul tarii. Simona Halep, la cumparaturi cu punga de rafie Campioana la Roland Garros si la Wimbledon, .

Dorian Popa a ajuns la spital. Imaginile care par ingrozitoare. Ce s-a intamplat, de fapt

Face ce face, si Dorian Popa isi pune fanii pe jar. De data aceasta, artistul a aparut pe Instagram cu nasul bandajat si cu fata umflata, abia putand sa vorbeasca sau sa respire. Ce i s-a intamplat artistului? Dorian Popa a ajuns la spital Dupa ce si-a surprins fanii cu schimbarea numelui din buletin, Dorian .

VLAD VOICULESCU: Amenzi pentru medicul de garda si asistenta de la Spitalul Corabia

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca DSP Olt a incheiat, luni dimineata, controlul efectuat la Spitalul Orasenesc Corabia, dupa ce online au aparut imagini cu un pacient filmat stand pe jos si cerand ajutor, medicul de garda si asistenta medicala fiind amendati contraventional.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )