Libnet.ro
UNICEF

06:31

Un controversat om de afaceri din Iasi, care isi rezolva problemele in stil mafiot, arestat preventiv pentru santaj si talharie

Antena3 Antena3,
Un controversat om de afaceri din Iasi, care isi rezolva problemele in stil mafiot, arestat preventiv pentru santaj si talharie

Patronul unei firme de taxi din Iasi, Radu Norocea, a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut un angajat. Norocea nu este la prima fapta de acest gen. Potrivit ziaruldeiasi. ro, Norocea a fost audiat de. continuă pe Antena3

Un controversat om de afaceri din Iasi, care isi rezolva problemele in stil mafiot, arestat preventiv pentru santaj si talharie

Patronul unei firme de taxi din Iasi, Radu Norocea, a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut un angajat. Norocea nu este la prima fapta de acest gen.

Afaceristi din Iasi, implicati in orgii cu minore virgine

Mai multi afaceristi celebri din Iasi au fost judecati pentru ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu minore. Fetele aveau intre 12 si 14 ani. Barbatii le-ar fi dus la petreceri unde se consuma alcool ?.

Viceprimarul care rezolva problemele cetatenilor pe Facebook: Suntem platiti din bani publici. E normal sa nu punem oamenii sa astepte

Sorin Apostoliceanu 41 de ani), viceprimarul din Pitesti, a ajuns sa fie supranumit viceprimarul-Facebook, si asta pentru ca raspunde la sute de mesaje de pe Facebook ale contribuabililor in fiecare saptamana, nu putine fiind cazurile cand a rezolvat probleme sesizate online. El raspunde si destulelor mesaje critice si posteaza pe Facebook cand sunt probleme de interes public.

Ce este Sindromul Italia. Anul trecut, la Institutul Socola din Iasi au fost internate 150 de femei

Sindromul Italia si-a capatat numele de la tara in care se duc cei mai multi romani si est-europeni la munca temporara. Desi el nu este recunoscut sub acest nume de tratatele de specialitate precum DSM,.

Autorul atacului din Florida, care a ucis 17 persoane, isi inregistrase planul pe telefon cu putin timp inainte de incident - VIDEO

Nikolas Cruz, autorul atacului armat din luna februarie de la un liceu din Florida, in urma caruia 17 persoane si-au pierdut viata, si-a inregistrat planul cu ajutorul camerei de la telefonul mobil, afirmand ca.

Airbus, pe picior de plecare din Romania. Care este motivul indoielii companiei

Airbus Helicopters ia in calcul incetarea activitatilor de productie in Romania daca nu primeste o oferta clara pentru intensificarea productiei in uzina de la Ghimbav din partea Guvernului. Oficialii.

Orasul din Romania care ii impresioneaza pe americani.Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur si simplu nu exista

O americanca a fost extrem de impresionata de orasul Sighisoara pe care l-a laudat in textele scrise pe blogul ei. Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur si simplu nu exista. Biserici vechi, un.

Vedeta din Romania care a ajuns de urgenta la spital: A fost pusa urgent pe perfuzii... (FOTO)

Loredana Chivu trece prin clipe grele. Blonda a ajuns de urgenta la spital si si-a anuntat fanii ca nu se simte bine postand pe internet un filmulet in care apare cu perfuzia in mana. in ultima.

Apelul disperat al unei fete de 23 de ani, din Navodari, care se lupta cu o boala cumplita: Ajutor! Vreau sa traiesc!

Ioana Alina, o tanara in varsta de 23 de ani, din Navodari, are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravietui. Ea se lupta de patru ani cu o boala cumplita care a recidivat si care i-a adus dureri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2361 seconds )