Libnet.ro
UNICEF

22:15

Controverse dupa accidentul cu 10 morti. Cine a fost de vina pentru carnagiul din Ialomita

Antena3 Antena3,
Controverse dupa accidentul cu 10 morti. Cine a fost de vina pentru carnagiul din Ialomita

Controversele carnagiului din Ialomita in care zece persoane si-au pierdut viata se adancesc tot ma mult, in timp ce anchetatorii banuiesc ca soferul TIR-ului care a izbit microbuzul plin cu oameni, ar fi. continuă pe Antena3

Controverse dupa accidentul cu 10 morti. Cine a fost de vina pentru carnagiul din Ialomita

Controversele carnagiului din Ialomita in care zece persoane si-au pierdut viata se adancesc tot ma mult, in timp ce anchetatorii banuiesc ca soferul TIR-ului care a izbit microbuzul plin cu oameni, ar fi.

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita, produs sambata dimineata. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat. Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un .

Cuc anunta convocarea unui comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drastice

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc anunta, sambata, ca a convocat un comitet operativ la ora 16:00, dupa accidentul rutier din Ialomita soldat cu 10 morti, pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Ministrul a anuntat ca va urma o perioada de razii masive in trafic.

O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Ialomita. Care e starea celorlalte victime

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, se zbate intre viata si moarte. Care este starea victimelor? O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita Accident grav de circulatie, produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Accident extrem de grav intre Slobozia si Urziceni: 10 morti si 7 raniti dupa o coliziune intre un microbuz si un TIR

Un accident extrem de grav a avut loc sambata dimineata pe DN 2A, dupa o coliziune intre un microbuz de pasageri si un TIR, care s-a soldat cu 10 morti si 7 raniti.

Accident cumplit intre Slobozia si Urziceni: 10 morti si 7 raniti

Zece persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui accident rutier produs sambata dimineata.

VIDEO Cel mai grav accident rutier din acest an: Un TIR a intrat intr-un microbuz care ducea angajati Mega Image la munca - 10 morti si 7 raniti Soferul TIR-ului ar fi adormit la volan

Zece oameni au murit si sapte sunt raniti dupa ce un TIR a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un microbuz care ducea oamenii la serviciu, accidentul avand loc sambata dimineata pe DN 2A, in zona localitatii Sf. Gheorghe din Ialomita. Opt din cele zece persoane care au murit in accident, precum si cei sapte raniti, erau angajati Mega Image. Razvan Cuc anunta ca a convocat un comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drasticePasagerii din microbuz erau angajati Mega Image. Mesajul companiei Patriarhia transmite un comunicat dupa accidentul grav din Ialomita: Rugaciune pentru cei decedati si raniti, compasiune pentru familiile indureratePsiholog: Firmele ii obliga de multe ori pe soferii de TIR sa exagereze. Multi conduc obositi.

Ministrul Transporturilor anunta masuri dupa accidentul din Ialomita: controale suplimentare la tahografe si dispozitive de scanare a retinei Razvan Cuc: Nu cred ca a fost oboseala, soferul TIR-ului a oprit cu 3 km inainte de accident sa-si ia cafea

Autoritatile vor adopta, in perioada imediat urmatoare, masuri suplimentare de control pentru tahografe, in cazul tir-urilor si masinilor care transporta marfa, si au in vedere, totodata, introducerea unor dispozitive pentru scanarea retinei, care au drept principal scop identificarea oboselii in cazul soferilor, a anuntat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Razvan Cuc il invita pe presedintele Iohannis la o cafea, sa-i explice despre infrastructura si autostrazi.

Accident CUMPLIT in Ialomita: 10 morti si 7 raniti. Victimele lucrau la un supermarket din Capitala. Imagini de la locul tragediei (FOTO, VIDEO)

30Ancheta in cazul teribilului accident din Ialomita este in plina desfasurare. Este foarte dificil ca politistii sa stabilieasca cu exactitate ce s-a intamplat, pentru ca niciunul dintre so.

Mircea Badea, MESAJ ORIBIL catre Simona Halep dupa ce jucatoarea noastra a fost eliminata de la Beijing

Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale in valoare de 8. 274 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2975 seconds )