Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mircea Badea, MESAJ ORIBIL catre Simona Halep dupa ce jucatoarea noastra a fost eliminata de la Beijing

B1 B1,
Mircea Badea, MESAJ ORIBIL catre Simona Halep dupa ce jucatoarea noastra a fost eliminata de la Beijing

Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale in valoare de 8. 274 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova,. continuă pe B1

Simona Halep, mesaj inedit pentru Darren Cahill, de ziua lui: Taci din gura si treci la treaba!

Simona Halep i-a transmis un mesaj inedit fostului ei antrenor, australianul Darren Cahill, in ziua in care implineste 54 de ani. Halep i-a urat La multi ani postand pe Instagram o fotografie cu australianul.

Simona Halep, mesaj special de ziua lui Darren Cahill: iti doresc momente frumoase la on-court coaching

Australianul Darren Cahill implineste miercuri 54 de ani, iar Simona Halep i-a urat fostului si viitorului sau antrenor La multi ani prin intermediul unei postari pe Instagram. La inceputul mesajului, fostul lider mondial a dezvaluit un scurt dialog amuzant pe care l-a avut cu Darren in trecut si a incheiat cu iti doresc tot binele si momente frumoase la on-court coaching.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt.

Mircea Badea a vorbit despre CONDAMNAREA lui la iNCHISOARE cu executare!

Mircea Badea a comentat refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a actiona de indata, conform deciziei CCR, de a numi ministrii PSD, facand o comparatie imaginara cu scenariul in care el ar fi condamnat.

Mircea Badea, despre decizia CCR: E un abuz ce face presedintele. A incalcat Constitutia! Remarca cineva asta in Romania?

Mircea Badea a comentat refuzul presedintelui Klaus Iohannis,de a actiona de indata, conform deciziei CCR, care a precizat ca acesta este obligat sa numeasca de indata ministrii.

Mircea Badea arunca BOMBA: cu cine isi doreste Klaus Iohannis sa intre in turul doi la prezidentiale

Mircea Badea este de parere ca presedintele Klaus Iohannis si-a fixat o tinta din Viorica Dancila, pe care o ataca zi de zi, pentru ca premierul sa devina o victima mai usoara in turul doi de la alegerile.

Ce afaceri are Simona Halep. Banii din tenis sunt reinvestiti pentru a se inmulti

Simona Halep a castigat, pana la varsta de 28 de ani, peste 33 de milioane de dolari din tenis, la care se adauga si sumele impresionante obtinute din contractele de publicitate. Fostul lider mondial vrea sa isi asigure surse de venit si dupa ce se va retrage din activitatea sportiva, astfel ca a facut mai .

Motivul pentru care Simona Halep era discriminata de colegele din tenis. Ce ii faceau celelalte jucatoare

La inceputul carierei in tenis, Simona Halep era discriminata de celelalte jucatoare si petrecea mult timp singura. Asta pentru ca era machedoanca, iar colegele din tenis o marginalizau. Constanteanca nu s-a descurajat si a tras si mai tare la antrenamente pentru a demonstra ca poate fi cea mai buna jucatoare din lume. Si a reusit.

Simona Halep confirma prezenta la un nou turneu. Unde isi va incepe romanca parcursul din anul 2020

Simona Halep 4 WTA) si-a confirmat prezenta la unul dintre turneele programate la inceputul anului urmator. Mai exact, romanca va participa la competitia de la Adelaide, programata in luna ianuarie a anului 2020.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )