Libnet.ro
UNICEF

01:05

Controverse dupa fuga lui Radu Mazare: Ipotezele Sorinei Matei si raspunsul lui Sorin Strutinsky

B1 B1,
Controverse dupa fuga lui Radu Mazare: Ipotezele Sorinei Matei si raspunsul lui Sorin Strutinsky

Fuga lui Radu Mazare in Madagascar a generat deja multe discutii aprinse in mediul online. O reactie dura a avut jurnalista Sorina Matei, care nu a vorbit numai despre fuga lui Mazare, ci si despre. continuă pe B1

Prima reactie a autoritatilor dupa fuga din tara a lui Radu Mazare

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fugit din tara. Acesta a anuntat ca nu se va mai intoarce pana nu va avea o justitie onesta si ca cere azil politic in.

Avocata lui Mazare iese public cu primele declaratii de dupa fuga politicianului

Avocatul lui Radu Mazare, Ioana Focsa, a vorbit public despre fuga din Romania a omului de afaceri, afirmand ca a aflat abia sambata despre plecarea fostului edil. Ultima data am vorbit.

Radu Mazare, aflat sub control judiciar, a parasit Romania si a transmis ca este in Madagascar, unde cere azil politic

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, in cazul caruia Politia s-a sesizat dupa ce acesta nu s-a prezentat, sambata, la Politia Constanta, in cadrul controlului judiciar, a plecat in Madagascar, unde incearca sa obtina azil politic. Contactat de politisti, fostul primar al Constantei le-a spus ca se afla in Madagascar, unde face demersuri pentru a obtine azil politic. Surse judiciare au precizat pentru News. ro ca Radu Mazare a plecat din Romania in ziua de Craciun, la ora 13:00, cu o cursa catre Paris de pe Aeroportul Otopeni.

Veste teribila pentru Radu Mazare, dupa ce s-a aflat ca vrea sa ceara azil politic in Madagascar

Madagascar, tara unde Radu Mazare a cerut azil politic, a fost lovita anul acesta de o epidemie de ciuma cu 2. 348 de cazuri si 202 decese, in perioada 1 august - 22 noiembrie, potrivit datelor prezentate de Or.

Radu Mazare nu a fugit singur in Madagascar: Acesta ar fi insotit de un alt greu care isi astepta sentinta definitiva in ianuarie 2018 (FOTO)

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare a oferit bomba finalului de an dupa ce a fugit din tara lasand in urma o scrisoare in care afirma ca se afla in Madagascar, unde a.

in ce consta MADAGASCARUL LUI RADU MAZARE: Lista AVERILOR din tara in care a cerut azil politic

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, ajuns in Madagascar unde a cerut azil politic, are asigurat un loc caldut - la propriu si la figurat. Radu Mazare a anuntat inca din anul 2012 ca a.

Bucurie de scurta durata pentru Radu Mazare. Ce ii pregatesc autoritatile romane

Radu Mazare le-a facut o surpriza anchetatorilor. Fostul primar al Constantei a plecat in Madagascar, de unde a anuntat ca va cere azi politic. Mazare sustine ca nu va reveni in.

Cocktailul lui 2018, creat intr-o cafenea din Constanta in cinstea fugii lui Radu Mazare: Madagascar Dream

Intr-o cafenea din Constanta, ultima zi a anului 2017 a adus cel mai nou cocktail creat de barista - Madagascar Dream, scos pe piata in cinstea fugii fostului primar Radu Mazare.

Mesajul ascuns al lui Radu Mazare, pe care anchetatorii l-au ignorat ani de zile

Radu Mazare a transmis de la bun inceput un mesaj, in mod public, pe care daca l-ar fi luat in seama anchetatorii n-ar mai fi privit astazi lung in urma fugarului.

Mesajul ascuns al lui Radu Mazare, pe care anchetatorii l-au ignorat ani in sir

Radu Mazare a transmis de la bun inceput un mesaj, in mod public, pe care daca l-ar fi luat in seama anchetatorii n-ar mai fi privit astazi lung in urma fugarului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )