Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a autoritatilor dupa fuga din tara a lui Radu Mazare

B1 B1,
Prima reactie a autoritatilor dupa fuga din tara a lui Radu Mazare

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fugit din tara. Acesta a anuntat ca nu se va mai intoarce pana nu va avea o justitie onesta si ca cere azil politic in. continuă pe B1

Avocata lui Mazare iese public cu primele declaratii de dupa fuga politicianului

Avocatul lui Radu Mazare, Ioana Focsa, a vorbit public despre fuga din Romania a omului de afaceri, afirmand ca a aflat abia sambata despre plecarea fostului edil. Ultima data am vorbit.

Bomba finalului de an: Radu Mazare a fugit din tara si cere azil politic. Unde se afla acum fostul primar de Constanta

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fugit din tara si cere azil in Madagascar. Informatia a fost prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu, intr-o interventie in direct la Romania.

Un numar de 7.000 de lucratori straini vor fi admisi pe piata fortei de munca din tara noastra

Guvernul a stabilit, pentru anul 2018, un contingent de 7. 000 de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca din tara noastra, in baza avizelor de angajare/detasare, potrivit unei Hotarari adoptate in sedinta de astazi.

Punctele de frontiera din tara noastra au fost tranzitate de peste 100.000 de persoane in ultimele 24 de ore

Peste 106. 000 de persoane au tranzitat punctele de frontiera, atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire din tara, in ultimele 24 de ore.

Prima reactie a BNR dupa noul atac al premierului Mihai Tudose

Atacul premierului Mihai Tudose la adresa BNR, in interviul acordat in exclusivitate pentru emisiunea Income Magazine, de la Antena 3, nu a ramas fara ecou. Citeste si: Tudose, atac dur la BNR: M-am.

Mihai Tudose, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa fie mai calm: Nu avem autostrazi, nu avem spitale si vrem sa fim calmi! Ministrii sensibili sa isi scrie demisia!

Premierul Mihai Tudose a comentat sambata, la Antena 3, declaratiile presedintelui PSD Liviu Dragnea legate de o viitoare remaniere a guvernului. Eu cred ca cine e calm pe anumite zone, nu intelege ce se intampla. Daca vrem sa fim calmi ca nu avem autostrazi dupa 27 de ani de democratie, le urez succes celor care vor sa fie calmi. Eu nu pot sa fiu calm. N-avem spitale si vrem sa fim calmi, a afirmat premierul, adaugand ca, daca anumiti ministri s-au plans liderului PSD de temperamentul sau, acestia nu au decat sa-si scrie demisia.

Mesajul prin care Radu Mazare isi anunta fuga din Romania. Doar atunci ma voi intoarce!

In atentia: doamnei avocat Focsa Ioana, domnului avocat Barbacioru Tiberiu, In vederea informarii tuturor autoritatiilor interesante din Romania Modalitatea in care statul Roman, prin intermediul.

Agresorul agentului de paza din Baia Mare a fugit din tara

Agresorul care l-a injunghiat marti pe agentul de paza al unui club din Baia Mare a fugit din tara, potrivit unor surse din ancheta. Stire in curs de.

Managerii din tara noastra se asteapta la stagnarea afacerilor in industria prelucratoare

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o scadere a activitatii in constructii, la o stagnare in industria prelucratoare, la cresteri usoare in comertul cu amanuntul si servicii in perioada decembrie-februarie si la un avans al preturilor in toate domeniile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )