Libnet.ro
UNICEF

15:30

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase. Cel mai mare specialist da verdictul

Antena3 Antena3,
Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase. Cel mai mare specialist da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. Astazi, la Sinteza zilei, cel mai mare specialist da verdictul. Monstrul din Caracal minte! in premiera nationala, elementul-cheie din. continuă pe Antena3

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase! Vladimir Belis, fost sef al INML, da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. DIICOT aanuntat oficial ca probele preluate din curtea lui Gheorghe Dinca contin ADN-ul Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani.

Cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, la Universitatea Valahia din Targoviste

Aproape 1. 400 de absolventi de liceu s-au inscris in sesiunea de admitere din vara aceasta la Universitatea Valahia. Potrivit institutiei, este cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, inregistrandu-se o crestere cu 10% fata de anul trecut.

Adrian Nastase, teorie-soc in cel mai mare scandal al momentului

Adrian Nastase afirma, intr-o postare pe blogul sau personal, ca drama de la Caracal a readus in discutie activitatea STS legata de sistemul unic de urgenta 112, dupa ce fusese pus in discutie rolul sau.

Hong Kong: Numar record al cetatenilor care s-au inregistrat pentru vot, cel mai mare din anul 2003

Numarul celor inregistrati pentru vot din Hong Kong, cu varstele cuprinse intre 18 si 35 de ani, a crescut cu peste 12% de anul trecut, un rezultat al recentei crize provocate de legea privind extradarea, scrie South China Morning Post.

London Stock Exchange preia cel mai mare rival al Bloomberg

Refinitiv Holdings, cumparat de LSE pe 27 de miliarde de dolari London Stock Exchange Group Plc, operatorul Bursei de Valori din Londra, a decis sa cumpere furnizorul de informatii financiare Refinitiv Holdings fosta divizie Financial and Risk din cadrul grupului Thomson Reuters), pentru 27 de miliarde de dolari, anunta Reuters.

VIDEO Cine este Daniel Breaz, propus interimar la Educatie. A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat Romania

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, propus de premierul Viorica Dancila interimar la Educatie dupa demiterea Ecaterinei Andronescu, este senator PSD. S-a remarcat prin greseli gramaticale, printr-o demonstratie despre cum sa nu vorbesti limba lui Shakespeare la Bruxelles sau prin declaratiile potrivit carora o mama si doi copii nu reprezinta o familie: A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este.

UPDATE Cazul de la Caracal. Site-ul Institutului de Medicina Legala, tinta a doua atacuri informatice: Va asteptam in numar cat mai mare la protestul din 10 august Demisia, Jos PSD

Site-ul Institutului National de Medicina Legala INML) Mina Minovici a fost tinta a doua atacuri informatice, sambata, astfel ca au aparut mesaje obscene la adresa PSD, precum si un indemn catre romani sa vina in numar cat mai mare la mitingul din 10 august. De asemenea, la cel de-al doilea atac a fost postat si un mesaj prin care se cerea demisia Guvernului.

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci .

Cazul Caracal, in presa internationala. BBC aloca un spatiu amplu cercetarilor de la noi

Cazul disparitiei tinerelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a ajuns sa fie dezbatut si in presa straina. BBC aloca un spatiu mare cercetarilor de la noi din tara asupra disparitiei tinerei si a felului in care au reactionat institutiile in acest caz. De altfel, in materialul realizat, este mentionata si demisia ministrului de interne si .

Masurile pe care ministrul interimar de la Interne vrea sa le ia in cazul Caracal. Vom face tot ce este necesar!

Dupa demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor a preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Acesta si-a facut public planul de bataie, prezentand masurile pe care intentioneaza sa le ia. Ce isi propune ministrul interimar de la Interne La propunerea premierului Viorica Dancila, Mihai Fifor este cel responsabil pentru interimatul Ministerului Afacerilor Interne. in urma acestei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )