Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, la Universitatea Valahia din Targoviste

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, la Universitatea Valahia din Targoviste

Aproape 1. 400 de absolventi de liceu s-au inscris in sesiunea de admitere din vara aceasta la Universitatea Valahia. Potrivit institutiei, este cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, inregistrandu-se o crestere cu 10% fata de anul trecut. continuă pe Adevărul

ANTON ANTON, MINISTRUL ENERGIEI: Brexitul ne-ar transforma in cel mai mare producator de gaze din UE

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar transforma tara noastra in cel mai mare producator de gaze din UE, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Anton Anton.

Alianta Renault- Nissan-Mitsubishi pierde titlul de cel mai mare producator mondial in functie de vanzari

Alianta Renault - Nissan - Mitsubishi a pierdut titlul de cel mai mare producator mondial in functie de vanzari, in primul semestru din 2019, fiind depasita de rivalele Volkswagen AG si Toyota Motor, transmite Kyodo, potrivit Agerpres.

Hong Kong: Numar record al cetatenilor care s-au inregistrat pentru vot, cel mai mare din anul 2003

Numarul celor inregistrati pentru vot din Hong Kong, cu varstele cuprinse intre 18 si 35 de ani, a crescut cu peste 12% de anul trecut, un rezultat al recentei crize provocate de legea privind extradarea, scrie South China Morning Post.

Business report: Gigant german cu peste 17.000 de angajati in Romania isi vinde afacerile. Face mii de concedieri la nivel global; Top 5 cluburi de fotbal: echipa cu cel mai mare profit si cine se afla pe pierdere

Semnal de alarma la statistica inmatricularilor auto: primii din UE la autoturisme, ultimii la camioane si utilitare. in Romania se investeste in special in confortul personal, adica in. inca doua banci din Romania sunt aproape de a lansa creditul 100% online. CEC Bank si BCR urmeaza sa lanseze.

London Stock Exchange preia cel mai mare rival al Bloomberg

Refinitiv Holdings, cumparat de LSE pe 27 de miliarde de dolari London Stock Exchange Group Plc, operatorul Bursei de Valori din Londra, a decis sa cumpere furnizorul de informatii financiare Refinitiv Holdings fosta divizie Financial and Risk din cadrul grupului Thomson Reuters), pentru 27 de miliarde de dolari, anunta Reuters.

ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Deutsche Bank, DZ Bank si Societe Generale, bancile cu cel mai mare risc din Europa

Patru dintre cele mai mari banci europene se afla intr-o situatie grava si trebuie sa-si regandeasca strategia, res-pectiv sa restructureze parti din afacerile lor, potrivit unei analize realizate de Alvarez and Marsal A and M), companie globala de consultanta care aduce in atentie primele zece banci din Europa in privinta riscurilor.

Adrian Nastase, teorie-soc in cel mai mare scandal al momentului

Adrian Nastase afirma, intr-o postare pe blogul sau personal, ca drama de la Caracal a readus in discutie activitatea STS legata de sistemul unic de urgenta 112, dupa ce fusese pus in discutie rolul sau.

Aproape 60% din romani nu isi pot permite o vacanta de o saptamana pe an, cel mai mare procent din UE

Romanii stau cel mai prost din Uniunea Europeana atunci cand vine vorba de concedii, deoarece aproape 60% nu isi permit o vacanta de o saptamana pe an, arata datele Eurostat.

Top 5 cluburi de fotbal: echipa cu cel mai mare profit si cine se afla pe pierdere

O ampla anaiza efectuata asupra situatiilor financiare ale celor mai importante cluburi de fotbal din Romania pentru perioada 2014-2018, precum si situatiile financiare ale tuturor cluburilor sportive, arata dificultatea cu care se fac afaceri in acest domeniu si ce ar trebui facut pentru a avea profit.

Romania, cel mai mic numar de masini la mia de locuitori din Uniunea Europeana

Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana la numarul de autoturisme, cu 261 de masini la mia de locuitori potrivit celor mai recente date Eurostat. Cifrele plaseaza tara noastra cu mult in urma Ungariei 355 de autoturismemia locuitori) si Letoniei 356mia locuitori), tarile aflate imediat in fata Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )