Libnet.ro
UNICEF

20:15

Conturile uneia dintre cele mai importante companii IT din R. Moldova, din nou sub sechestru

Adevărul Adevărul,
Conturile uneia dintre cele mai importante companii IT din R. Moldova, din nou sub sechestru

Curtea de Apel Chisinau a admis contestatia Procuraturii Anticoruptie, anuland hotararea primei instante prin care fusese ridicat sechestrul de pe conturile bancare ale SRL Bass-Systemsin prezent ST IT Services), in care se detin mijloace financiare in suma de peste 50 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Cele mai importante reguli ca sa eviti fraudele infractorilor online

Poate ca cea mai mare problema cu adresele de mail este numarul ridicol de e-mailuri spam pe care le primesti in fiecare zi. Iar serviciile de mail, desi ar trebui sa poata repera mailurile.

Declaratie PAS: Dodon recurge la cele mai marsave provocari din setea lui de putere

Partidul Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, a emis o declaratie in care a comunicat ca Dodon recurge la cele mai marsave provocari din setea lui de putere.

Cel mai scump oras din lume este din Europa. Cum arata top 10, afectat de criza COVID-19

Parisul, Hong Kongul si Zurich sunt cele mai scumpe orase din lume, o consecinta a pandemiei de COVID-19. Mai precis, este despre efectele asupra dolarului, a monedei euro, respectiv a francului.

Staretul unei cunoscute manastiri din Romania, in stare grava la ATI dupa ce s-a imbolnavit de COVID

Staretul uneia dintre cele mai cunoscute manastiri din Oltenia, Lainici, este internat in stare grava, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

OPINIE DELOITTE: Cum este afectata mobilitatea salariatilor de reaparitia granitei dintre UE si Marea Britanie?

Accesul facil la piata muncii si dreptul de a circula fara restrictii in orice stat membru al Uniunii Europene UE) reprezinta doua dintre cele mai importante avantaje ale apartenentei la UE pentru cetateni. Britanicii insa risca sa le piarda incepand cu 1 ianuarie 2021, ca urmare a deciziei Marii Britanii de a parasi UE. Cele doua parti inca negociaza intens, in aceasta perioada, un acord post-Brexit care sa stabileasca noile conditii de relationare, inclusiv pe piata muncii si in domeniul asigurarilor sociale, dupa expirarea perioadei de tranzitie, la 31 decembrie 2020. Timpul ramas este insa foarte scurt, asadar cei direct implicati ar trebui sa se pregateasca pentru oricare dintre scenariile posibile, noteaza o opinie Deloitte.

Bilete de avion si cu 30% mai scumpe. Topul destinatiilor cu cele mai mari cresteri

Un studiu realizat de una dintre cele mai cunoscute agentii de turism online arata ca, in luna octombrie, costul biletelor de avion catre anumite destinatii au fost si cu 30% mai scumpe fata de anul precedent.

Business report: Proiectantii seriosi stau departe de Comarnic-Brasov. Revirimentul economic: nu e V, e Nike Swoosh. Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA. Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe

Proiectantii seriosi stau departe de Autostrada Comarnic-Brasov * Alfabetul revirimentului economic? Nu-i V. E arta. E Nike Swoosh * Studiu: 21% dintre companiile din Romania au facut concedieri, 18% au taiat salariile * A sosit vremea introducerii saptamanii de lucru de patru zile, spun politicienii europeni * Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA ar putea avea loc pana la finalul anului. Unele firme au modificat deja preturile, in sus * Blue Air reia mai devreme zborurile internationale din Cluj-Napoca * Nu doar ultimii, ci si departe de vecini: Cercetarea de la care asteptam viitorul economiei * Sef din Ministerul Economiei: Platile catre beneficiarii de ajutoare de stat incep la sfarsitul acestei saptamani - inceputul saptamanii viitoare * Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe * Alexandru Filip. Ca sa vezi o oportunitate, trebuie sa intelegi profund oamenii.

Ce a decis instanta in procesul pentru palmares dintre CSA Steaua si FCSB

Curtea de Apel Bucuresti a programat luni, 16 noiembrie, un nou termen intr-unul dintre cele mai arzatoare dosare din fotbalul romanesc.

Cea mai periculoasa zodie din Horoscop. Feriti-va din calea ei sau veti avea de suferit

Una dintre cele 12 zodii calca inclusiv pe cadavre, fara sa le para rau de victime. Cu siguranta ati cunoscut macar o persoana care este nativ Scorpion si ati observat ce fel de om.

Cosmin Contra si colapsul iberic de la Dinamo: Nu sunt bani nici de o pizza

Dinamo traverseaza una dintre cele mai grele situatii din istorie, formatia din Stefan cel Mare aflandu-se tot mai aproape de colaps. Cosmin Contra vrea sa plece de la echipa, fostul selectioner vorbind deschis despre cat de grav se prezinta lucrurile la gruparea alb-rosie. Dau bani de la mine, nu am luat niciun euro in aceste trei luni de zile. Nu sunt bani nici de o pizza - Cosmin Contra.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )