Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai scump oras din lume este din Europa. Cum arata top 10, afectat de criza COVID-19

B1 B1,
Cel mai scump oras din lume este din Europa. Cum arata top 10, afectat de criza COVID-19

Parisul, Hong Kongul si Zurich sunt cele mai scumpe orase din lume, o consecinta a pandemiei de COVID-19. Mai precis, este despre efectele asupra dolarului, a monedei euro, respectiv a francului. continuă pe B1

Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce a castigat 90 de miliarde de dolari doar in 2020

Elon Musk, CEO-ul Tesla, urmeaza sa-l depaseasca pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si va deveni al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce actiunile Tesla au crescut cu 13% in urma anuntului ca producatorul de masini electrice va fi inclus in indicele S and P 500, informeaza The Guardian.

Top 2020. Care este cel mai scump oras din lume

Paris, Hong Kong si Zurichsunt orasele in care costul vietii este cel mai ridicat.

FOTO Cum arata cel mai gras papagal din lume. Poate atinge 4 kilograme sitraieste in medie 60 de ani

K257;k257;p333;, cel mai gras papagal din lume, a fost desemnat pasarea anului 2020 in Noua Zeelanda, informeaza The Guardian. Este pentru a doua oara cand pasarea primeste acest titlu, fapt fara precedent.

Hong Kong, Zurich si Paris in topul celor mai scumpe orase din lume

Paris si Zurich sunt, alaturi de Hong Kong care isi pastreaza pozitia), orasele in care costul vietii este cel mai ridicat, locuri cedate de Singapore si Osaka, care acum ocupa locurile patru si cinci, potrivit rezultatelor unui studiu publicat miercuri de saptamanalul The Economist, informeaza AFP, citat de Agerpres. Cea mai mare schimbare este reprezentata de saltul facut de Teheran, care a urcat 27 de locuri din cauza impactului sanctiunilor impuse de SUA, conform acestui studiu privind costul global al vietii in 2020.

CEA MAI MARE LECTIE DIN LUME Elevii invata despre schimbarile climatice

Tinerele generatii au dreptul si datoria sa afle despre problemele pe care le are natura din cauza activitatilor umane. Zeci de mii de elevi din toata tara vor putea lua parte, pana pe 22 noiembrie, la un curs dedicat combaterii schimbarilor climatice, alaturi de tineri din intreaga lume, informeaza UNICEF.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Agroland deschide cel mai mare magazin al retelei in cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reteaua de magazine specializata in comercializarea de produse agricole Agroland, infiintata in 1997 in Timisoara, inaugureaza prima unitate Agroland MEGA din Bucuresti si cel mai mare magazin din retea in cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucurestean Fundeni, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Agroland deschide cel mai mare magazin al retelei in cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reteaua de magazine specializata in comercializarea de produse agricole Agroland inaugureaza prima unitate Agroland MEGA din Bucuresti si cel mai mare magazin din retea in cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucurestean Fundeni, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox, potrivit unui comunicat de presa.

Cel mai mare spital din Oltenia nu a avut niciodata autorizatie ISU. Putem oricand sa ardem ca sobolanii

ISU Dolj, la cererea ziaristilor, a facut publica lista cu spitalele din judet care nu au autorizatii de securitate la incendiu. Cele mai mari probleme sunt la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Cladirea cu 10 etaje unde sunt zeci de sectii, inclusiv ATI Covid, prezinta un urias pericol.

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, datorita optimismului legat de vaccinul pentru Covid-19 al Moderna

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din peste opt luni, datele pozitive referitoare la eficacitatea vaccinului pentru noul coronavirus dezvoltat de compania Moderna marind optimismul investitorilor in redresarea economica mai rapida a economiei. La aceasta incredere au contribuit si semnele de redresare a activitatilor economice din Asia, transmite Reuters.

Business report Cu sau fara lumini de sarbatori? Kurzarbeit va fi aplicat si dupa starea de alerta. RCA mai scump pentru soferii profesionisti. Avem cea mai redusa rata de recuperare economica din UE. Economia si vaccinul

Cu sau fara lumini de sarbatori? Cat au cheltuit primariile pe beculete * Kurzarbeit va fi aplicat si dupa starea de alerta, dispare obligatia pentru REVISAL * RCA mai scump pentru soferii profesionisti, dupa trei ani de liniste * Google Pay, disponibil in Romania prin mai multe aplicatii de banking * Romania, pe primul loc in Europa din perspectiva cresterii costurilor cu serviciile medicale estimate pentru 2020 * Logistica de zeci de miliarde de dolari pentru pregatirea distributiei fiolelor anti-Covid * Romania are cea mai redusa rata de recuperare economica din UE. De ce? * Firmele taiate de la ajutoare acuza Guvernul ca n-a tinut cont de recomandarile Comisiei Europene * Guvernul vrea sa modifice legea offshore, relaxand suprataxarea productiei de gaze * Economisirea la romani: unul din trei ar tine banii intr-un plic in sifonier * Economia si vaccinul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )