Libnet.ro
UNICEF

01:05

Convoiul funerar al lui Fidel Castro si-a reluat drumul catre Santiago dupa ce s-a oprit la Mausoleul lui Che Guevara

Adevărul Adevărul,
Convoiul funerar al lui Fidel Castro si-a reluat drumul catre Santiago dupa ce s-a oprit la Mausoleul lui Che Guevara

Convoiul care transporta urna funerara cu ramasitele lui Fidel Castro si-a reluat joi periplul de o mie de kilometri prin Cuba, dupa ce a marcat o oprire simbolica, incepand de miercuri seara, la Mausoleul lui Ernesto Che Guevara de la Santa Clara, in centrul tarii, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Convoiul cu urna funerara a lui Fidel Castro a pornit intr-un pelerinaj de patru zile in Cuba

Convoiul cu urna funerara a lui Fidel Castro a plecat miercuri dimineata intr-un pelerinaj de patru zile prin Cuba pana in localitatea Santiago, leaganul revolutiei cubaneze si locul unde vor avea loc duminica funeraliile fostului dictator cubanez.

Convoiul cu urna funerara a lui Fidel Castro a plecat intr-un pelerinaj de patru zile, lung de aproape 1000 de kilometri

Convoiul ce insoteste urna funerara a lui Fidel Castro a plecat miercuri dimineata intr-un pelerinaj de patru zile prin Cuba pana in localitatea Santiago, leaganul revolutiei cubaneze.

La moartea lui Fidel Castro

Fidel Castro 13 august 1926 25 noiembrie 2016) a murit vineri 25 noiembrie 2016 la varsta de 90 de ani si dupa mai bine de 10 de ani de cand s-a retras din viata publica. in iulie 2006 incepea tranzitia dintre Fidel si Raul Castro care a dus la asumarea acestuia din urma a controlului regimului de la Havana incepand cu 2008.

Femeile din viata lui Fidel Castro

Inzestrat cu talentul de a sustine discursuri lungi si imbracat intr-o aura de luptator inflacarat, fostul dictator cubanez Fidel Castro a reusit sa seduca si sa tina aproape de el masele, dar si femeile, iar unele dintre ele au cedat efectului Fidel. Istoricii ii atribuie numeroase cuceriri si cel putin sapte copii, insa cel considerat parintele Revolutiei Cubaneze a pastrat o discretie totala asupra vietii sale amoroase.

Trei zile de doliu, in Coreea de Nord, dupa moartea lui Fidel Castro

Coreea de Nord a instituit trei zile de doliu national, incepand de luni, ca omagiu adus parintelui revolutiei cubaneze Fidel Castro, calificat drept prieten apropiat si aliat fidel in lupta impotriva agresorului american.

Statele europene foste comuniste nu vor avea oficiali de rang inalt la funeraliile lui Fidel Castro

Statele foste comuniste din estul Europei, in prezent membre ale Uniunii Europene, nu vor fi reprezentate la nivel inalt la funeraliile fostului presedinte cubanez Fidel Castro.

VIDEO Zeci de mii de cubanezi si-au luat adio de la fostul dictator Fidel Castro

Zeci de mii de cetateni cubanezi s-au adunat luni in Piata Revolutiei din Havana pentru a-si lua la adio de la fostul dictator comunist Fidel Castro. Cel considerat parintele Revolutiei Cubaneze a murit vineri la varsta de 90 de ani.

Moartea lui Fidel Castro, motiv pentru un schimb dur de replici intre filozoful Mihai Sora si politicianul Adrian Papahagi

Filozoful Mihai Sora a fost implicat, duminica, intr-un schimb dur de replici pe reteaua de socializare Facebook, dupa ce el a postat un mesaj in care vorbea despre moartea lui Fidel Castro.

Ion Cristoiu: L-am vazut pe Fidel Castro!

Ion Cristoiu scrie in Gindul de joi despre momentul in care l-a vazut pe Fidel Castro, liderul comunist din Cuba care a decedat recent si a fost omagiat de sute de mii de oameni. Acest moment a avut.

VIDEO+FOTO. Mobilizare de masa la Havana, la funeraliile lui Fidel Castro

Mai multe sute de mii de cubanezi si-au adus omagiul marti fostului presedinte Fidel Castro in prezenta liderilor de stanga din America Latina si Africa, la ultima ceremonie organizata la Havana inainte ca cenusa fostului lider la Revolutiei comuniste cubaneze sa plece intr-un pelerinaj de patru zile catre Santiago de Cuba, scrie AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )